23 / 04 / 2024

Türköz İnşaat Kocaeli Körfez'de okul yaptırdı!

Türköz İnşaat Kocaeli Körfez'de okul yaptırdı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez ilçede okul yaptıran Türköz İnşaat’a konuk oldu, aynı bölgede bir cami yaptırma sözü veren firma yöneticilerini kutlayan Başkan Karaosmanoğlu, imalat atölyesinde çalışan işçilerle de yemek



Başkan Karaosmanoğlu, merkezi Körfez ilçede bulunan ve kent genelinde projeler yapan Türköz İnşaat’a konuk oldu. Firmanın sahipleri Recep Öztürk ve Hüseyin Öztürk tarafından karşılanan Başkan Karaosmanoğlu’na Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan ile Başkan Danışmanı Gültekin Görüm eşlik etti. İlk olarak firma yetkililerinden devam eden projelerle ilgili bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, daha sonra imalat atölyesinde çalışan işçilerle bir araya geldi.


İŞÇİLERLE YEMEK YEDİ


Firma sahipleri Recep ve Hüseyin Öztürk tarafından Başkan Karaosmanoğlu’na Körfez Mimar Sinan Mahallesi’ndeki okul inşaatıyla ilgili bilgi verildi. 40 derslikli olarak planlanan okul inşaatında spor salonu ve laboratuarın da bulunacağı dile getirildi. Ziyarette Türköz İnşaat tarafından aynı bölgede bir cami inşaatına başlanacağı da ifade edildi. Öğlen yemeğini firmanın yemekhanesinde işçilerle birlikte yiyen Başkan Karaosmanoğlu, ardından çalışanlarla çay içip sohbet etti.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön