25 / 04 / 2024

TURYAP genel müdürlük kadrosu için çalışma arkadaşları arıyor!

TURYAP genel müdürlük kadrosu için çalışma arkadaşları arıyor!

Türk gayrimenkul sektörüne, 30 yıldır hizmet vermekte olan TURYAP, genel müdürlükte görevlendirmek üzere yeni çalışma arkadaşları arıyor. TURYAP’tan yapılan açıklamaya göre, yeniden yapılanma çerçevesinde, genel müdürlük ekibi güçlendirilecek.



Türkiye’nin ilk “franchise” zincirini kuran, günümüzde en yaygın emlak danışmanlık ağına sahip olan TURYAP, bünyesindeki grup şirketlerini yeniden yapılandırdı. Yeni yapılanma çerçevesinde TURYAP, mevcut genel müdürlük kadrosunu da yeni çalışma arkadaşlarıyla güçlendirecek.


Şirketten yapılan açıklamaya göre, Türkiye çapında yaklaşık 380 farklı noktada hizmet veren TURYAP’ın franchise/temsilcilik ağına yeni dahil olacak temsilciliklerin, daha kısa sürede sisteme ve gayrimenkul sektörüne adapte olmalarını sağlamak ve genel müdürlük ile ilişkilerini daha rahat yürütmelerini sağlamak için bir “Franchise Saha Koordinatörü” gruba katılacak.


Diğer yandan hali hazırda arsa, büyük ölçekli konut projeleri, endüstriyel yapılar ve alışveriş-iş merkezlerinin satış ve kiralamasını yürüten kurumsal satış/kiralama ekibini de güçlendirme kararı alan şirket, çeşitli sektörlerde gayrimenkul yatırımcı portföyü olan “yönetici adayı” olarak konumlandırılacak gayrimenkul uzmanları istihdam edecek.


TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı Azmi SARIBAY, 30 yıllık bir şirket olmalarına karşın, dinamik ve genç bir ekibe sahip olduklarını, odağında gayrimenkul olan her konuda Türkiye’nin en güçlü markası olarak ekiplerini güçlendirmek ve daha büyük başarılara imza atmak istediklerini, yeni istihdam edecekleri personeller ile müşterilerine, takipçilerine daha iyi hizmet vermeyi hedeflediklerini söyledi.

Sarıbay, büyüyen Türk gayrimenkul sektörüne uyarak TURYAP’ın da güçlenerek yoluna devam ettiğini, yakın zamanda gerçek veya tüzel kişilerin sahip oldukları veya olmak isteyecekleri gayrimenkuller ile ilgili çeşitli ihtiyaçlarını çözüme kavuşturacak yeni projeler açıklayacaklarını da sözlerine ekledi. 

Ayrıntılı bilgi için 444 27 80, özgeçmiş göndermek için [email protected] (e-posta ile gönderilecek özgeçmiş ile başvurularda, başvurulan pozisyon belirtilmeli)


Geri Dön