18 / 04 / 2024

Turyap Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulünü satıyor!

Turyap Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulünü satıyor!

Turyap 2018’in ilk gayrimenkul açık artırmasını düzenliyor. Gül İnşaat'ın mülkiyetindeki 212 gayrimenkulü satışa sunuyor..



Geçtiğimiz yıl içinde düzenlenen açık artırmalarda satışı onaylanan konut, ticari ve arsa satış tutarı 3 milyar TL’ye ulaşan Turyap 2018’in ilk gayrimenkul açık artırmasını düzenliyor.  Turyap tarafından düzenlenecek açık artırma ile Gül İnşaatın mülkiyetindeki 212 konut, villa, mağaza ve ticari birim satılacak.

 

Geniş bir yelpazeden oluşan portföy açık artırmaya özel muhammel bedellerle satışa çıkacak.  Müzayede 06 Şubat 2018 Salı günü Saat 12.00’da Double Tree By Hilton TOPKAPI’da gerçekleşecek. 75 bin TL’den başlayan işyerleri ve 198 bin TL’den başlayan konutlara teklif alınacak.

 

Müzayede ile tamamı İstanbul’da yer alan toplam 212 adet gayrimenkul yeni sahiplerine ulaşmış olacak.

 

 

Beylikdüzü, Büyükçekmece, Sefaköy, Ataköy ve Basın Ekspres’te bulunan 10 farklı projede yer alan 213 gayrimenkulün açık artırmasında emlak takas sistemi ile ödeme, hemen tapu, hemen teslim, banka kredi desteği, yüzde 20 peşin 36 ay vadeli ödeme seçeneği ve sözleşme devir hakkı gibi imkanlar bulunuyor. 


Projelerdeki gayrimenkullerin yer gösterme hizmeti Turyap Temsilcilikleri tarafından verilirken detaylı bilgiye yurt içi ve yurt dışında bulunan 350’ye yakın Turyap Temsilciliklerinden de ulaşılabilir. Açık artırmada gayrimenkul almak isteyenler internet üzerinden teklif verebilirler.

 

Tüm Türkiye’den katılım mümkün


İnternet üzerinden teklif vermek isteyenler açık artırmayı www.turyap.com.tr adresinden takip edebilecek ve Türkiye’nin her ilinden katılma imkanına sahip olabilecek. 

 

Ticari gayrimenkul satış müzayedesine katılmak isteyen gerçek ve tüzel kişilerin, şartnamelerde belirtilen banka hesabına teminat yatırmaları gerekiyor. İstanbul dışındaki alıcı adayları teminat yatırarak TURYAP web sayfasından üye olarak internetten eş zamanlı teklif verebilecekler.

 


Geri Dön