24 / 04 / 2024

Tuzla Devlet Hastanesi ay sonunda açılacak!

Tuzla Devlet Hastanesi ay sonunda açılacak!

KİPTAŞ 2. Etap Konutları'nda düzenlenen 5 bin kişilik iftar yemeğinde konuşan Belediye Başkanı Şadi Yazıcı ilçeye 4 müjdeli haber verdi. Yazıcı, Tuzla Devlet Hastanesi ay sonunda açılacağını belirtti.



Tuzla Belediyesi tarafından KİPTAŞ 2. Etap Konutları 'nda 5 bin kişilik sokak iftarı düzenledi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ilçe ve mahalleyi yakından ilgilendiren 4 müjdeli haberi verdi.


Sokak iftarında müjdeli haberleri paylaşan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, 400 yataklı yeni Tuzla Devlet Hastanesi ile Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin haziran ayı içinde hizmete açılacağını belirtti.


Yazıcı, Şifa Ticaret Merkezi'nin de açılışa gün saydığını açıklayarak Mimarsinan Mahallesi'nde bir okul yapacaklarını da söyledi.


Başkan Yazıcı, 'Tuzla'da 400 yataklı yeni Devlet Hastanesi tamamlanma aşamasına geldi. Haziran ayı sonunda hizmete açılması planlanıyor. Şifa Mahallesi girişinde yaptığımız Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi de inşallah haziran ayı içinde hizmete açılacak. Mimarsinan Mahallesi'nde bir okul inşaatını başlatacağız. Şifa Ticaret Merkezi de sinema salonu, düğün salonu, alışveriş ve eğlence yerleri ile yakında hizmete girecek. Sadece sahilde Mamasıyla değil, her mahallesinde her hizmeti yaşayan bir Tuzla hayal ediyoruz" diye konuştu.



Tünaydın


Geri Dön