19 / 04 / 2024

Bursa Orhangazi Devlet Hastanesi 2015 sonunda açılacak!

Bursa Orhangazi Devlet Hastanesi 2015 sonunda açılacak!

Orhangazi'de Mart 2014'te temeli atılan yeni devlet hastanesi inşaatının yıl sonuna kadar tamamlanması için ilave personelle hummalı çalışma sürüyor. Orhangazi Devlet Hastanesi'nin kısa sürede tamamlanması planlanıyor...




Orhangazi'de Mart 2014'te temeli atılan yeni devlet hastanesi inşaatının yıl sonuna kadar tamamlanması için ilave personelle hummalı çalışma sürüyor. 

Büyük bir kısmının tamamlandığı gözlenen hastane inşaatında en çok dikkat çeken ise yapımı tamamlanmak üzere olan hilal şeklindeki bloklar oluşturuyor. Hastane inşaatının yapımını yüklenen Taşlar Yapı İnşaat şirketi yetkililerinden İnşaat Mühendisi ve Şantiye Şefi Mustafa Taş, hastanenin toplamda 4 bloktan oluştuğuna da dikkat çekerek "Hastanede A blok tamamlandı. İçerisinde elektrik, alçı, boya, badana gibi ince işçiliklerin son rötuşları yapılıyor. Kısa sürede tamamlayıp anahtarı rafa asacağız" diye konuştu. 



Hastane çevresini istinat duvarları ile çevireceklerini ifade eden Taş, bu çalışmaların da başladığını bildirdi. Tamamlandığında Orhangazi'ye yakışacak bir hastane olacağına dikkat çeken Taş, 'Yükselen istinat duvarları ile birlikte hastaneye ulaşımın sağlanacağı yolun da açılacağını ifade etti. 


PERSONELE TAKVİYE

 Havaların soğuk olması sebebiyle iş veriminde sorunlar yaşandığını işaret eden Taş, 60 olan personel sayısını 80'e yükselttiklerini söyledi. Taş, "Personel sayımızı yükselterek hava koşullarında performansı üst düzeyde tutmaya çalışıyoruz. 

Bu çalışmalar ile birlikte 2015 yılı sonunda anahtarı teslim ederek hastaneyi faal duruma getireceğiz" şeklinde konuştu. 




Bursa Hakimiyet


Geri Dön