24 / 04 / 2024

Bursa Orhangazi Devlet Hastanesi'nde sona gelindi!

Bursa Orhangazi Devlet Hastanesi'nde sona gelindi!

Orhangazi Devlet Hastanesi'nde sona aşamaya gelindi. Sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, işçilerden inşaat hakkında bilgi aldı.




Orhangazi  TOKİ  konutları bölgesinde inşa edilen Orhangazi Devlet Hastanesi'nde sona aşamaya gelindi. Yeni devlet hastanesinde sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve Hastane Müdürü Ömer Yalavuz, içeride kullanılacak olan ofis malzemelerinin de geldiğini ifade etti. 

Daha sonra işçiler ile bir araya gelen Çağlayan, işçilerden inşaat hakkında bilgi alışverişinde de bulunarak, çevre düzenleme çalışmalarının kısa sürede sona ereceğini söyledi. 




Bursa A Gazete



Haber Bursa Hakimiyet gazetesinde şu şekilde yer aldı;


Orhangazi Devlet Hastanesi'nde sona gelindi. Yeni devlet hastanesinde sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve Hastane Müdürü Ömer Yalavuz, içeride kullanılacak olan ofis malzemelerinin de geldiğini söyledi. İşçiler ile bir araya gelen Çağlayan, bilgi alışverişinde de bulundu. Çağlayan, çevre düzenleme çalışmalarının kısa sürede sona ereceğini söyledi. 


Öte yandan Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Orhangazi Belediyesi desteğiyle yapımı devam eden yarı olimpik yüzme havuzu inşaatı da açılış için gün sayıyor. Büyük ve küçük olmak üzere iki ayrı havuz ile sosyal tesislerinin de içinde yer alacağı havuzda dış cephe kaplamaları da yapılmaya başlandı. Yarı olimpik yüzme havuzu inşaatını gezerek buradaki çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Çağlayan, "Orhangazi Belediyesi'ne verilecek olan yarı olimpik yüzme havuzumuz ile birlikte Orhangazi'de yaşayan vatandaşlarımız ve sporcu miniklerimiz artık ne Gemlik ne de Yalova'ya gitmek zorunda kalmayacak" dedi. 



Bursa Hakimiyet


Geri Dön