19 / 04 / 2024

Tuzla Şehr-i Aydınlı fiyat listesi!

Tuzla Şehr-i Aydınlı fiyat listesi!

Firma: Kurcan İnşaat

Proje: Şehri Aydınlı

İki etap olarak planlanan Şehr-i Aydınlı projesi Kurcan İnşaat imzası taşıyor. Şehri- Aydınlı Evleri İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor...



Kurcan İnşaat tarafından Tuzla'da hayata geçirilen Şehr-i Aydınlı projesinde ilk etap teslimleri Aralık 2018 tarihinde yapılacak. Proje 2+1, 2+2 dubleks, 3+1, 3+2 ve 4+2 dubleks dairelerin yanı sıra 6 ticari ünite 1 kafeteryadan oluşuyor. 


İlk etabında 112 bağımsız alana yer verilen Şehr-i Aydınlı projesinde, 3 iş yeri, kapalı yüzme havuzu, osmanlı hamamı, sauna, fitness salonu basketbol ve futbol sahaları bulunuyor. Tuzla Şehr-i Aydınlı projesinde büyüklükleri 107 ila 149 metrekare arasında değişen, 


İlk etabın satışta olduğu Şehr-i Aydınlı projesinde peşinat verildikten sonra 2 yıl ödeme yapılmıyor. Kalan bedel anahtar teslim zamanında nakit ya da banka kredisiyle ödenebiliyor.


Tuzla Şehr-i Aydınlı fiyat listesi!


Şehr-i Aydınlı Tuzla ev fiyatları 446 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Tuzla Şehr-i Aydınlı projesinde daire sahiplerine 340 kapasiteli otopark, kafeterya, futbol, basketbol ve voleybol sahaları, 2500 metre yürüyüş parkuru, kapalı yüzme havuzu, çocuk kreşi, fitness salonu, osmanlı hamamı ve sauna gibi olanaklar da sunuluyor. 


Bayrama özel kampanya

Projede bayrama özel kampanya kapsamında sınırlı sayıda 100 bin TL peşinatla sınırlı sayıda daire bulunuyor.


Adres:

Aydınlı Mah. Gürpınar Cd. Suna Sk.N:47 Tuzla / İSTANBUL 

Aydınlı Mah. Sencer Sk.N:16 Tuzla / İSTANBUL



Tel: +90 530 736 19 14/15

Web: http://www.sehriaydinli.com

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön