28 / 03 / 2024

Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi'nde yer teslimleri başladı!

Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi'nde yer teslimleri başladı!

İş GYO'nun İstanbul İli, Tuzla İlçesi, 7301 ada ve 1 no.lu parselde geliştirilen Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi Projesi tamamlandı ve projede yer teslimlerine başlanıldı.



İş GYO İstanbul İli, Tuzla İlçesi, 7301 ada ve 1 no.lu parselde geliştirilen Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi Projesi tamamlandı ve projede yer teslimlerine başlanıldı.


Açıklama:

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, 7301 ada ve 1 no.lu parselde geliştirilen Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi Projesi tamamlanmış ve projede yer teslimlerine başlanmıştır. Ana kiracının Türkiye İş Bankası A.Ş. olduğu projede; Yönetim Kurulumuzun 07.01.2016 tarihli kararı uyarınca yaklaşık 12 bin m2'lik alanın SoftTech Yazılım Teknolojileri Araştırma Geliştirme ve Pazarlama Ticaret A.Ş.'ye kiralanmasına karar verilmiştir. 


Teknoloji ve Operasyon Merkezinin tamamından yıllık 61,5 milyon TL + KDV tutarında kira geliri elde edilecek olup, merkezin kira değerleme raporu ekte yer almaktadır.


Değerleme raporu için tıklayın


Açıklama:

İstanbul İli, Tuzla İlçesi'nde, Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi'ne bitişik parselde geliştirilen ve ofis ve ticaret alanından oluşan Tuzla Karma Proje tamamlanmış olup, Yönetim Kurulumuzun 07.01.2016 tarihli toplantısında; proje bünyesinde yer alan ofislerin tamamı ile ticaret alanının bir bölümünün yıllık 14.450.000 TL + KDV bedel karşılığında hali hazırda İş Kuleleri Kule 3'te kiracımız olan Türkiye Şise ve Cam Fabrikaları A.Ş.'ye 5 yıllığına kiralanmasına karar verilmiştir. İmzalanan kira sözleşmesi çerçevesinde, kira başlangıç tarihi 01.09.2016 olup, bu kapsamda Kule 3'ün kiralanmasına ilişkin çalışmalara başlanmıştır.  



Geri Dön