18 / 04 / 2024

Twinstar Yakacık'ta fiyatlar 210 bin TL'den başlangıç gösteriyor!

Twinstar Yakacık'ta fiyatlar 210 bin TL'den başlangıç gösteriyor!

Firma: Demirli Yapı

Proje: Twins Star

Temeli Atılan ve İnşası Başlayan Anadolu Yakası’nın Marka Projesi ‘ Twinstar Yakacık ’, 21. Yüzyılın yaşamını kurguluyor. Twinstar Yakacık'ta fiyatlar 210 bin TL'den başlangıç gösteriyor...



İstanbul'da yağmurun toprakla buluştuğu yegane lokasyonlardan biri olan ve sürekli oksijen üreten Aydos Ormanı'nın kıyısında, ‘Yuvanızda her an, mutlu bir yaşam vaadiyle yola çıkan üstelik bölge rayicinin altındaki lansman fiyatlarıyla büyük avantaj sunan Twinstar Yakacık Projesi inşaat çalışmaları başlıyor.

Twinstar Yakacık ta fiyatlar 210 bin TL den başlangıç gösteriyor!


Her daire ve terastan zevkle izlenecek Adalarla tavlanan muhteşem panaromık deniz ve şehir manzarası site sakinlerine özel her yaşa, her yaşantıya uygun özgürce kullanılabilen ferah sosyal alanları modern mimarı kültürünün sunduğu geniş metrekareli daireleri ile şekillenen bu olağanüstü proje süratle hayat bulacak.


Twinstar Yakacık fiyat listesi


1+1'ler 210 bin TL ile 230 bin TL

2+1'ler 350 bin TL ile 400 bin TL

3+1'ler 457 bin 500 TL ile 500 bin TL

4+1'ler 650 bin TL ile 725 bin TL 

2+1 penthouse daireler 460 bin TL


Demirli Yapı'nın hayata geçirdiği Yakacık Twinstar projesinin tüm inşaat bölümleri 1. sınıf modern tasarım, kaliteli malzeme ve kusursuz işçilik ile inşa ediliyor. Oksijen deposu Aydos Ormanları'nın başlagıcında yer alan dev projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden oluşan toplam 120 mekanın hepsinde varolan geniş terasları ve muhteşem deniz ve Adalar manzarasıyla sizi büyüleyecek. 

İnşaat sektöründe köklü deneyiminden kaynaklanan bilinirliğiyle öne çıkan Demirli Yapı, temelini attığı ve inşasına başladığı Yakacık Twinstar projesiyle yeni bir yüzyılda yeni bir yaşam için yine zirveyi hedefliyor. 

VIDEO: Celal Demirli, Twinstar projesinin detaylarını anlatıyor!


Twinstar Yakacık iletişim bilgileri

Telefon: 444 36 75 

Web Adresi: www.demirliyapi.com.tr


projeye sor



Geri Dön