19 / 04 / 2024

Uçak biletlerinde tavan fiyat belli oldu! En yüksek fiyat...

Uçak biletlerinde tavan fiyat belli oldu! En yüksek fiyat...

Uçak biletlerinde yeniden belirlenen tavan ücret uygulamasına göre iç hatlarda ekonomi sınıfında tek yön en yüksek bilet fiyatı bin 150 lira olarak oldu.



İç hat uçak bilet ücretlerinde daha önce tek yön için 999 lira olan tavan fiyatı, bin 150 liraya yükseldi. Havayolu şirketleri, biletleri bugün itibariyle yeni belirlenen tavan fiyatı üzerinden satışa çıkardı.

Cumhuriyet’in haberine göre, havayolu şirketleri tavan ücretinin artırılmasını talep ediyordu. Bu talebin nedeni olarak ise yakıta gelen zamlar ve diğer maliyetlerdeki artışlar öne sunulmuştu. Tavan ücretinde son yapılan artışla beraber 2022 yılında toplamda beşinci kez iç hat biletlerine ücret artışı yansıtılmış oldu.

TEK YÖN BİLET FİYATI BİN 150 TL

Tavan ücretinde sene başında 599 lira olarak belirlenen en yüksek bilet fiyatı, kademe kademe yükseltilirken; son olarak haziran ayında 999 liraya kadar çıktı.

Yeni belirlenen tavan fiyatıyla havayolları, bugünden itibaren yurt içi uçuşlarda ekonomi sınıfı tek yön, en yüksek bilet fiyatını bin 150 lira olarak satışa sunmaya başladı.

Uçak biletlerinde tavan fiyat belli oldu! En yüksek fiyat...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön