29 / 03 / 2024

Uçarlar Fly Butik Residence'da 45 bin liraya 1+0!

Uçarlar Fly Butik Residence'da 45 bin liraya 1+0!

Firma: Uçarlar Yapı

Proje: Fly Butik Residence

12 katlı bloktan oluşan ve Uçarlar Yapı tarafından İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilecek olan Uçarlar Fly Butik Residence projesinde fiyatlar 45 bin liradan başlıyor...



Uçarlar  Fly Butik Residence  projesi, İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde konumlandırılıyor.  Uçarlar Yapı  imzası ile inşa edilen Uçarlar Fly Butik Residence'da 2 blok bulunuyor. Blokların 12 katlı olarak tasarlandığı projede toplamda 200 konut yer alıyor. 


Stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçeneklerinden oluşan Uçarlar Fly Butik Residence projesinde stüdyo daireler 33 metrekare, 1+1 daireler 65 metrekare, 2+1 daireler 100 metrekare büyüklüğünde tasarlanıyor.


Uçarlar Fly Butik Residence fiyatları!


Beylikdüzü'nde inşa edilen Uçarlar Fly Butik Residence projesinde yer alan konutların fiyatları 45 bin liradan başlıyor. Projede yer alan stüdyo dairelerin fiyatları 45 bin liradan başlarken, 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 83 bin liradan başlıyor. Uçarlar Fly Butik Residence projesinde yer alan 2 oda 1 salon konutların fiyatları ise 115 bin lriadan başlıyor. Belirlenen fiyatlar peşin ödemelerde geçerli oluyor.


Uçarlar Fly Butik Residence projesinde firma bünyesinde çeşitli ödeme alternatifleri sunuluyor. Fly Butik Residence, havalimanına 15 dakika, Tüyap fuar alanına 2 dakika mesafede hayata geçiriliyor.


2015 yılında teslimlerinin gerçekleştirileceği Uçarlar Fly Butik Residence projesinde; güvenlik hizmeti, fitness salonu, sauna, yüzme havuzu, masaj salonu, buhar odası, duş ve soyunma odaları, kapalı otopark ve daha bir çok sosyal olanak eyr alıyor.


Uçarlar Fly Butik Residence satış ofisi;


Telefon: 0212 872 29 60

Web Adresi: www.ucarlaryapi.com.tr


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön