20 / 04 / 2024

Uçarlar Fly Butik Residence projesi

Uçarlar Fly Butik Residence projesi

12 katlı bloktan oluşan ve Uçarlar Yapı tarafından İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilecek olan Uçarlar Fly Butik Residence projesinde fiyatlar 45 bin liradan başlıyor...

Girişimciler Sabancı Arf Almost Ready to Fly için başvurular başladı! Girişimciler 30 bin dolar destek! 

Sabancı Topluluğu'ndan girişimcilere özel bir destek geldi. 2022 yılında başlatılan Sabancı ARF Almost Ready to Fly Girişim Hızlandırma Programı için bu yıl da başlatılıyor. Girişimcilik alanına yön veren ve yenilikçi katkılar sunan bu program girişimciler için özel bir fırsat sunuyor. 

Fly Club Termal Mayıs'ta satışta! Yeni Proje!

Uçarlar Yapı tarafından İstanbul'un Esenyurt ilçesinde hayata geçirilen Fly Club Termal projesi Mayıs ayında satışa çıkıyor. Devremülk projesinde yer alan dairelerin fiyatı 3 bin 500 Euro'dan başlıyor.

Gülşen İstanbul'da butik açacak!

Müzikteki başarısı kadar giyim tarzıyla adından sıkça söz ettiren Gülşen, moda sektörüne giriyor. Ünlü popçu, İstanbul'da butik için yer arıyor.

Yaşarlar Gayrimenkul Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Yaşarlar Gayrimenkul Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Yaşar Toğuç tarafından kuruldu.

Uçarlar Yapı'ya dolandırıcılık suçlaması!

Oyuncu Temmuz Karikutal, geçen yıl daire aldığı Uçarlar Yapı hakkında ‘dolandırıcılık’ suçlaması ile suç duyurusunda bulundu...

Uzak Doğu’dan iki butik otel zinciri Türkiye'ye geliyor!

Otel yatırım danışmanlığı yapan Servotel Corporation’ın Yönetim Kurulu Başkanı Ömer İsvan, önümüzdeki günlerde Uzak Doğu’dan iki ve çok üst düzey bir butik otel zincirinin Türkiye’ye geleceğini açıkladı... 

Beylikdüzü Fly Salmiya Konutları adres!

Fly Salmiya projesi Uçarlar Yapı ve Beşikyapı ortaklığıyla İstanbul Beylikdüzü Esenyurt'ta hayata geçirildi. Proje iki blok olarak yükseliyor...

Esenyurt Fly Salmiya Residence nerede? İşte lokasyonu!

Bu yıl sonunda teslimlerin gerçekleşeceği Fly Salmiya Residence projesi Uçarlar Yapı ve Beşikyapı tarafından inşa ediliyor. Peki Esenyurt Fly Salmiya Residence nerede? İşte lokasyonu!

Uçarlar Yapı 5 projesiyle Cityscape Qatar'a katıldı!

Uçarlar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Metin Uçar, "Öncelikle dünyanın en büyük yapı fuarlarından Cityscape'in Katar ayağında ülkemizi temsil etmekten ötürü çok mutluyuz." dedi.

EMS Butik Residence'ta hemen teslim daireler!

EMS Yapı tarafından inşa edilen EMS Butik Residence'ta daireler hemen teslim satılıyor. Toplam 72 dairenin olduğu projede daireler uygun fiyata satışta.

Pendik Atlantik Fly fiyat listesi 2017!

Lansmana özel yüzde 10 indirim avantajının sunulduğu Pendik Atlantik Fly projesi tek blokta 140 daireden oluşuyor...

Kuyumcular butik yaşam için Alya Penta'yı seçti!

Akkuş Gayrimenkul’un Beylikdüzü’ndeki yeni projesi Alya Penta, Yaşam Vadisi Parkı’na komşu konumu, Beylikdüzü-Bakırköy metro hattına yakınlığı, az katlı binalarda sunduğu butik yaşam keyfiyle şehir merkezinin karmaşasından kaçmak isteyenleri kendine çekiyor.

Antalya İbradı'daki Düğmeli Evler butik otel oldu!

Tolga Özgüven, büyüdüğü İstanbul’u terk edip dört yıl önce memleketi İbradı’ya yerleşti. Tarihi önemdeki bin rakımlı ilçeye özgü ‘düğmeli evleri’ butik otele dönüştürdü. Tarihi ilçeyi 10 bin turistin ziyaret etmesini sağladı.

Uçarlar Fly Butik Residence projesi Haberi

Uçarlar Fly Butik Residence projesi

Uçarlar Fly Butik Residence projesi, İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde konumlandırılıyor. Uçarlar Yapı imzası ile inşa edilen Uçarlar Fly Butik Residence'da 2 blok bulunuyor. Blokların 12 katlı olarak tasarlandığı projede toplamda 200 konut yer alıyor. 


Stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçeneklerinden oluşan Uçarlar Fly Butik Residence projesinde stüdyo daireler 33 metrekare, 1+1 daireler 65 metrekare, 2+1 daireler 100 metrekare büyüklüğünde tasarlanıyor.


Uçarlar Fly Butik Residence fiyatları!


Beylikdüzü'nde inşa edilen Uçarlar Fly Butik Residence projesinde yer alan konutların fiyatları 45 bin liradan başlıyor. Projede yer alan stüdyo dairelerin fiyatları 45 bin liradan başlarken, 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 83 bin liradan başlıyor. Uçarlar Fly Butik Residence projesinde yer alan 2 oda 1 salon konutların fiyatları ise 115...