28 / 03 / 2024

UFO Kumanda Panelleri, banyolarda yer tasarrufu sağlıyor!

UFO Kumanda Panelleri, banyolarda yer tasarrufu sağlıyor!

Banyo modasının rotasını çizen Creavit geleceğin banyolarını tasarlıyor. Banyoların son trendi gömme rezervuarların estetik görünümünü tamamlayan UFO Kumanda Panelleri ise geleceğin banyolarının arasındaki yerini alıyor.




'Banyo bu tarafta' mottosuyla banyo modasının rotasını çizen Creavit geleceğin banyolarını tasarlıyor. Banyoların son trendi gömme rezervuarların estetik görünümünü tamamlayan UFO Kumanda Panelleri ise geleceğin banyolarının arasındaki yerini alıyor. Creavit gömme rezervuarlar, banyoda küçük dokunuşlarla farklılıklar yaratıyor. 

“Mimimum yer, maksimum kullanım alanı” prensibiyle çalışan gömme rezervuarlar banyolara daha konforlu bir kullanım yanında şık, estetik, modern bir görünüm getiriyor. Yeni nesil banyolarda gömme rezervuarlarla birlikte kullanılan ve gömme rezervuarların dışarıdan görünen tek parçası olan kumanda panelleri ise banyodaki estetik görünümü tamamlıyor. Geleceğin banyolarında tek ve asma klozetlerle birlikte kullanılan UFO Kumanda Panelleri'nin zengin renk seçenekleri arasında herkes kendine göre bir ürün bulabiliyor. UFO Kumanda Panelleri beyaz, kırmızı-beyaz, siyah- beyaz, mat gri, mat ve parlak siyah, mat ve parlak krom ve altın kaplama renk seçenekleri ile modern banyo dekorasyonunda alternatif sunuyor. Sudan tasarruf sağlayan, çevreye dost gömme rezervuarların UFO kumanda panellerinin 3 ve 6 litrelik su boşaltma seçenekleri bulunuyor. Creavit UFO Kumanda Panelleri estetik duruşu kadar dayanıklılık ve performansı ile de öne çıkıyor. 


Dünya


Geri Dön