25 / 04 / 2024

Uğur Dumankaya geleceğin işletmecileriyle buluştu

Uğur Dumankaya geleceğin işletmecileriyle buluştu

Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya deneyimlerini genç işletmecilerle paylaştı



Marmara Üniversitesi İşletme Kulübü tarafından 6-7 Mayıs 2010 tarihlerinde Marmara Üniversitesi Anadoluhisarı Kampüsü'nde düzenlenen "Sektörün Yıldızları, Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor" konferansına konuşmacı olarak katılan Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya deneyimlerini genç işletmecilerle paylaştı. Konferansın ilk günkü konuşmacıları arasında yer alan Uğur Dumankaya konferansın ana teması olan Cumhuriyetin 100. yılında Türkiye Ekonomisi ile Gayrimenkul Sektörü'nün dünü, bugünü ve gelecek dönem öngörülerinden bahsetti. Konferanstaki konuşmasında Uğur Dumankaya "Gayrimenkul sektörü ülke ekonomisine % 6 katkı sağlayan ve 200 farklı alt sektörü yakından ilgilendiren lokomotif sektörlerden birisidir. Dolayısıyla ülke ekonomisini bu kadar temelden etkileyen bir sektörün gelişmesi ve büyümesi demek ülkemizin de ilerlemesi anlamına geliyor. Küresel ekonomik krizin etkilerinin zayıflamasıyla birlikte hem ülke ekonomimiz hem de sektör yeniden gelişim trendinin içine girmiş bulunuyor.

Bugün Türkiye, G7 ülkeleri olan ABD, Japony Almanya gibi ülkelere alternatif olan ve E7 ülkele olarak tabir edilen Brezilya, Çin ve Hindistan git gelişmekte olan ülkeler arasında gösteriliyoı Bu büyüme hızımızı sürdürülebilir bir hale getirebilirsel Cumhuriyet'imizin 100. yılı 2023'te Türkiye'nin sini atlaması kaçınılmaz olacaktır" dedi.
Marmara Üniversitesi İşletme Kulübü'nün düzenlediği "Sektörün Yıldızları, Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor" konferansına Uğur Dumankaya'nın haricinde Ülker, Panasonic, Koçtaş ve Rekor Otomotiv gibi önemli firmaların üst düzey yöneticileri de katılarak deneyimlerini öğrencilerle paylaştılar.
Bizden Size Dumankaya


Geri Dön