20 / 04 / 2024

Uğur NDT Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur NDT Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur NDT Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Uğur Köse tarafından 20 bin TL sermaye ile 3 Ekim'de Pendik, Kaynarca Mahallesi, Çayır Başı Sokak'ta kuruldu.



Uğur NDT Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Uğur Köse tarafından 20 bin TL sermaye ile 3 Ekim'de Pendik, Kaynarca Mahallesi, Çayır Başı Sokak'ta kuruldu. 


Uğur NDT Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Küre dahil her türlü depolama tankı, basınçlı kap, boru hatları ve çelik yapı projelerinin incelenmesi ve sahada her türlü kontrolleri yapılmak üzere, mühendislik ve müşavirlik  hizmetlerinin yerine getirilmesi. 2-Her türlü çelik yapı kontrol şartnamelerinin hazırlanması. 3-Röntgen, gamma ray, x ray manyetik partiküle penetrant  ultrasonik metotlar ve cihazlarıyla her türlü endüstriyel kaynak ve malzemenin teknolojik tahribatlı ve tahribatsız şekillerde muayenelerini yapmak, yaptırmak, değerlendirmek ve kalite kontrollerini  yapmak. 4-Gerçek resmi gerekse özel sanayi kuruluşlarının yurt içinde veya yurt dışındaki fabrika ve diğer tesislerinin makine, alet, araç, gereç, aparatları ile ilgili taahhütlere ve ihalelere girmek mühendislik etüt proje eğitim ve montaj işleri ile bakım onarım servis test müşavirlik hizmetlerini yapmak ve yaptırmak. 5-Ultrasonik  yöntemle çelik yapı kaynak dikişlerinin incelenmesi vakum testleri taban ve köşe kaynak dikişlerinin incelenmesi kaynakçıların yetiştirilmesi ve test edilmesi endüstriyel ve tıbbı röntgen cihazlarının balom ve onarımını yapmak. 6-Yurt içinde ve yurt dışına çeşitli tahribatsız testi kalite kontrol cihazları ve tüketim malzemeleri imal eden kuruluşların mümessilliklerinin yapılması kaynak teknolojisi ve tatbiki tahribatsız test okurlarının kurulması ve endüstriyel kuruluşlara personel yetiştirilmesi.  7-Her türlü inşaat iş yeri konut, toplu konut, fabrika binaları yapmak ve yaptırmak bunlarla ilgili yurt içinde ve yurt dışında ihalelere iştirak etmek her türlü inşaat malzemeleri elektrik malzemeleri ve inşaatlarda kullanılan her türlü inşaat makinelerinin alımı satımı ihracatını ve ithalatını yapmak. 8-Her türlü insan taşımacılığı (okul, personel v.s ) bu işle ilgili ihalelere girmek teklif vermek her türlü araç satın almak satmak. 9-Konusu ile ilgili yazıhane büro kurar kiralar gayrimenkul satın alır ve gerekirse satar. 10-Konusu ile ilgili gerek kendi gerekse üçüncü şahısların menkul ve gayrimenkulleri üzerinde şirket leyh ve aleyhinde rehin ve ipotek alır, verir,  viro eder,  teminat alır ve teminat verir. 11-Konusu ile ilgili olmak üzere ithalat ve ihracat yapar. 12-Şirket iş konusuyla ilgili olarak ve ihtiyaçlarını gidermek ve iş konusunda kullanmak maksatıyla motorlu ve motorsuz kara veya hava taşıtları satın alabilir ve satabilir. 13-Konusu ile ilgili her türlü resmi ve özel sektör artırma ve eksiltme ihalelerine iştirak etmek, teklif vermek ve teklif almak.



Geri Dön