18 / 04 / 2024

Ulaştırma Bakanlığı'nın Afyonkarahisar'daki projeleri mecliste!

Ulaştırma Bakanlığı'nın Afyonkarahisar'daki projeleri mecliste!

Afyonkarahisar'da Bakanlığın 2018'de başlayan ve önceki yıllardan devam eden yatırım planları TBMM gündeminde konu oldu..



Ulaştırma Bakanlığı nın Afyonkarahisar daki projeleri mecliste!

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Afyonkarahisar'da Bakanlığın 2018'de başlayan ve önceki yıllardan devam eden yatırım planlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Öztürk sorularının Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

1- 2018 yılında veya önceki yıllardan devam etmekte olan bakanlığınıza bağlı kurum ve kuruluşların  Afyonkarahisar ilinde hangi yatırımların planlaması yapılmıştır?

2- Bakanlığınıza bağlı kurum ve kuruluşların 2019 yatırım planlamasında  Afyonkarahisarilinde yapımı düşünülen mevcut projeleriniz var mıdır? Nelerdir?

3- Yapımı devam eden fakat süresi geçtiği halde tamamlanmayan veya tamamlanamayan yapım işleri ödenek yetersizliğinden dolayı mı aksamaktadır?

4- 2019 yılında yapım planlamasında düşünülen yapım işleri ve mevcut devam eden yapım işleri ekonomik krizden dolayı kamu harcamaları ile ilgili öngörülen tasarruf tedbirlerine kurban edilecek midir?

5-  Afyonkarahisar ilinde yapımı devam eden veya yapılması planlanan bu yatırımlar ne zaman tamamlanacaktır?

 


Geri Dön