19 / 04 / 2024

Ülgür Gökhan, kentsel yenileme için hak sahipleriyle görüştü!

Ülgür Gökhan, kentsel yenileme için hak sahipleriyle görüştü!

Sosyal Konutlar Mevkii Kentsel Yenileme Projesi kapsamında hak sahipleri ile birebir görüşmelerin devam ettiği İletişim Ofisi’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, hem çalışmalara ilişkin bilgi aldı hem de hak sahipleri ile görüştü.



Proje kapsamında hak sahiplerine önceden randevu verilmek suretiyle gerçekleşen toplantılarda, hak edilen daire, mevkii ve diğer konulara ilişkin İmar ve Şehircilik Müdürlüğü yetkilileri tarafından bilgilendirme yapılıyor. Son olarak İletişim Ofisi’ni ziyaret eden Başkan Gökhan da, görüşmelere ilişkin bilgiler aldı. Başkan Gökhan burada hem yetkililer hem de hak sahipleriyle bir süre sohbet ederek fikir alışverişinde bulundu.


Büyük bir çoğunluk tarafından beğeni kazanan projeye ilişkin hak sahipleriyle görüşen Başkan Gökhan, birebir görüşmeler tamamlandığında hak sahiplerinin belirttiği istek ve önerilerin değerlendirileceğini, bunun üzerine gerekli görüldüğünde ikinci bir görüşme yapılacağını kaydetti. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü yetkilileri de, birebir görüşmeler sonunda istek ve beklentiler üzerinden yapılabilecek gerekli teknik düzenlemelerin yapılarak, taleplere yanıt verilmeye çalışacağını ifade etti.


Sözlü bilgilendirmenin yanı sıra maket üzerinden detaylı bir sunum ve bilgilendirici kataloglarla desteklenen görüşmeler kapsamında haftanın 5 günü 10.00-18.00 saatleri arasında hak sahiplerine hizmet verilmeye devam ediliyor.



Posta Çanakkale


Geri Dön