28 / 03 / 2024

Uludağ'da turizmciler için sezon devam ediyor!

Uludağ'da turizmciler için sezon devam ediyor!

Uludağ'da bu yıl keyifli bir sezon geçtiğini belirten Ağaoğlu Turizm Grubu Genel Müdürü Murat Türker, "Nisan ayı gelmesine rağmen kar yağıyor" dedi.



Uludağ'da bu yıl keyifli bir sezon geçtiğini belirten Ağaoğlu Turizm Grubu Genel Müdürü Murat Türker, "Nisan ayı gelmesine rağmen kar yağıyor. Her şey dahil konaklama ücretini 180 liraya düşürdük. Kayak yapmanın tam zamanı" dedi.



Türkiye'nin önemli kış turizm merkezi Uludağ, bu yıl bereketli bir sezon geçirdi. 'Beyaz cennet'te halen devam eden kar yağışı ise hem açık kalan işletmelerin hem de kayak keyfi yaşamak isteyenlerin yüzünü güldürüyor. Uludağ'daki konaklama tesislerinin tamamına yakını sezonu kapatsa da Ağaoğlu ve Alkoçlar hizmet vermeye devam ediyor. Kişi başı 450 lira olan konaklama ücreti ise 180 liraya çekilmiş durumda… 


Hem genel olarak Uludağ'ın hem de Ağaoğlu'nun bu yıl tamamen dolu ve keyifli bir sezon geçirdiğini belirten Ağaoğlu Turizm Grubu Genel Müdürü Murat Türker, nisan ayı gelmesine rağmen Uludağ'da 180-190 santim kar olduğunu söyledi. Bu yılki kar yağışından oldukça memnun olduklarını dile getiren Türker, şöyle konuştu: "Ben 30 yıldır böyle kar görmedim. Uludağ'da iki gündür kar yağışı var. Sezonu tamamen dolu geçirdik. Otellerimiz açık, tesisler çalışıyor. Pistler de kayak yapmaya elverişli." 



Her şey dahil konaklama 180 lira! 


Uludağ'ın canlanması için tesisleri dört mevsim açık tutma kararı aldıklarını söyleyen Murat Türker, özellikle yaz aylarında gelecek müşterilerin şimdiden rezervasyon yaptırmaya başladığını da belirtti. Her şey dahil kişi başı 450 lira olan konaklama ücretini, hafta içi ve hafta sonu 180 liraya düşürdüklerini paylaşan Murat Türker, "Amacımız kayak kültürünü daha da geliştirmek. Geçen hafta tüm Avrupa'yı dolaştım, herkes kayak yapıyor. Ancak biz henüz o seviyelere ulaşamadık. İşte bu promosyonlarla, reklamlarla insanları Uludağ'a çekmeye çalışıyoruz" dedi. Zirvede tam kayak yapma zamanı olduğunu anlatan Türker, "Şu an gelseniz, sezondakinden daha keyifli kayak yaparsınız" ifadelerine yer verdi.


Dünya


Geri Dön