29 / 03 / 2024

Uluhan Grup, yurt dışında konut projesi yapmayı hedefliyor!

Uluhan Grup, yurt dışında konut projesi yapmayı hedefliyor!

Esenyurtta hayata geçireceği proje çerçevesinde çatıları asma bahçeleriyle donatacak olan Uluhan Grup, yurt dışında da konut projesi gerçekleştirmeyi hedefliyor...



Bekir Cesur, Babil Kulelerinin çok beğenildiğini, fiyat-kalite dengesinin iyi kurularak kısa sürede 450nin üzerinde daire sattıklarını söyledi. Cesur bu projede bin 50 konut ve 200 ticari birim olduğunu belirterek 1 artı 0 stüdyo dairelerin 39 bin 500 liradan başladığını ve 3 artı1 dairelerin fiyatının ise 100 bin ile 130 bin lira arasında değiştiğini ifade etti.
Önümüzdeki dönem projeleriyle de ilgili bilgi veren Cesur Beylikdüzü Bölgesinde iki proje daha gerçekleştireceğiz. Konut ağırlıklı bu projede otel ve rezidanslar olacak. Farklı konseptlere de yer vereceğiz. 4 yılda 5 bin konut üreteceğiz. Fikirtepe ve Zeytinburnu gibi bölgelerde kentsel dönüşüm projelerinde de olmak istiyoruz dedi.

Asma bahçeyi çatıya çıkardı gözünü dışa çevirdi
Esenyurtta tamamlamak üzere olduğu ilk projesi Acunkentten sonra Babil Kulelerinin satışına çıkan Uluhan Grup gayrımenkul sektöründe hedef büyüttü. Grup, 4 yıl içinde 5 bin konut inşa ederek yurt dışına çıkacak. Babil efsanesinden yola çıkarak Babil Kuleleri ismini verdiği projede çatılardaki yaşam alanlarıyla farklılık sağlayan firma kentsel dönüşüm projelerinden de uzak kalmayacak. Uluhan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Cesur önümüzdeki 4 ay içinde, farklı konseptlerde iki projeyi daha tanıtacaklarını, ardındanAvrupa ve Orta Doğuya açılacaklarını söyledi.

İNŞAAT GIDADAN KEYİFLİ
53 yıldır Pehlivan Lokantalarını işleten Uluhan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Cesur 25 yıllık inşaatcı Süleyman Demir ve diğer iki ortağımızla tecrübelerimizi birleştirerek Uluhan Grupu kurduk. Gıda ve inşaat işlerimiz devam ediyor ama inşaat daha keyifli dedi. Cesur ilk projeleri olan Acunkenttin yüzde 70inin tamamlandığını, 2012 haziranında teslim edileceğini belirterek, Babil Kuleleri farklı konseptiyle büyük ilgi topladı. Bütün projeler birbirinin aynısı idi. Biz Babildeki asma bahçeleri binaların çatısına çıkarıp çatıda sosyal alanlar kurmak istedik. İnsanlar evlerinin yukarısında iyi vakit geçirecek dedi.

Türkiye/Mustafa Sezer


Geri Dön