24 / 04 / 2024

Uluslar İnşaat , Jasmine Country projesi ile Kocaelilerin karşısına çıkıyor!

Uluslar İnşaat , Jasmine Country projesi ile Kocaelilerin karşısına çıkıyor!

İnşaat sektörünün öncü firmalarından Uluslar İnşaat, Jasmine Country adlı projeyle Kocaelililerin karşısına çıkıyor. Oldukça iddialı bir proje ile ev sahibi olmak isteyenlerin gönlünü fethedecek. Proje dikkatleri şimdiden üzerine çekmeyi başardı



Uluslar İnşaat'ın sahipleri Anıl Arda Almaz ve Muhsin Ataş birlikte görülüyor. Baro Binası'nın duvarına giydirme yapan firma, Jasmine Country'i Kocaelililerin hafızasına kazıd Şirinkaptan sahili halka kucak açacak Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karamürsel'de incelemelerde bulundu. 


Şirinkaptan sahilinde devam eden sahil düzenleme çalışmalarını gezen Başkan Karaosmanoğlu, çalışmaların bir an önce tamamlanması talimatını verdi. Karaosmanoğlu'na Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nazan Baş ve partililer eşlik etti. 



EVİM GİBİ BAKIYORUM 


 Karaosmanoğlu, arıtma tesisleri, deniz uçağı ve deniz süpürgesi ile İzmit körfezini hem temizleyip hem de koruduklarını vurguladı. Sahillerin ilçelere değer kattığını belirten Karaosmanoğlu, "Hem Marmara hem de Karadeniz sahillerimize önem veriyoruz. Sahil parkları, sahil düzenlemeleri ve plajlar ile halkımızın denizle kucaklaşmalarını istiyoruz. İnşallah Şirinkaptan sahilimiz de en kısa zamanda halkımızın denizle kucaklaştığı mekanlardan biri haline gelecek" dedi. I Yeni bir trendin öncü firması olma yolunda hızla ilerleyen Uluslar İnşaat, Jasmine Country adını verdiği iddialı konut projesiyle Kocaelilerin karşısına çıkıyor. Önünde eğim olan bir alanda yapılacak projede, evlerin manzarası hiçbir zaman kapanmayacak. İzmit Sanayi Mahallesi Çarşı Yapı Sitesi No: 10 D3 Blok adresinde faaliyet gösteren, Anıl Arda Almaz ve Muhsin Ataş'ın sahibi olduğu, inşaat sektörünün öncü firmalarından Uluslar İnşaat, Jasmine Country adlı projeyle Kocaelililerin karşısına çıkıyor. 


Oldukça iddialı bir proje ile ev sahibi olmak isteyenlerin gönlünü fethedecek olan Uluslar İnşaat, dikkatleri şimdiden üzerine çekmeyi başardı. İzmit Yuvam Akarca Mahallesi'nde Kadın Doğum Hastanesi'nin hemen karşısında yapılacak olan Jasmine Country; tasarımı, sosyal olanakları, malzeme kalitesi ve işçiliğine kadar her konuda özel bir proje. Billboardlarla ve bina giydirmeleriyle projenin adını . Kocaelililerin hafızalarına kazıyan Uluslar İnşaat, projenin özellikleriyle de adından söz ettireceğe benziyor. 


YUVAM AKARCA'DA 


Uluslar İnşaat'ın sahipleri Almaz ve Ataş, Yuvam Akarca Mahallesi'nde hayata geçecek olan 'Jasmine Country' hakkında gazetemize ön bilgi verdi. İkili, 1998 yılında kurulan şirketin, Kocaeli'ye daha modern, daha yaşanılabilir mekanlar kazandırabilmek için çağdaş ve vizyonu geniş bir tutum sergilediğini dile getirdi. Hayata geçmek üzere olan Jasmine Country adlı projenin firma, Dlliuuaruitfia ubakış açılarının en büyük doğrulayıcısı olduğunu sözlerine ekleyen ikili, alışılmışın dışına çıkmanın, şirketlerinin misyonlarından sadece bir tanesi olduğunu belirtti. Ataş ve Almaz, halkın daha düzgün, daha modern, daha rahat ortamlarda yaşayabilmesinin vazgeçilmez ilkeleri arasında bulunduğunu da sözlerine ekledi. 


SOSYAL DONATILAR 


Projenin yapımı aşamasında analizler ve araştırmalar gerçekleştirdiklerini ve kendilerine pi'ojede destek olan firmalarla istişarelerde bulunarak Jasmine Country'i hayata geçirdiklerini ifade eden şirket sahipleri Ataş ve Almaz, sözlerini şöyle sürdürdü: "Buradan konut satın alacak olsaydık nasıl bir konut olmasını isterdik? sorusunu kendimize temel felsefe olarak belirledik ve tüm çalışmalarımızı en ince detayına kadar bu anlayış çerçevesinde titizlikle kurguladık. Her şeyden önce Jasmine Country projesi, sıkışık bir alanda konumlanan bir proje n değil, yüzde 70'i yeşil alan ve sosyal donatıdan oluşuyor. 


ÖNÜ KAPANMAYACAK


 Projemizin önünde bir eğim var, bu eğim sayesinde projemizden ev alacaklar, önü hiçbir zaman kapanmayacak bir manzaraya sahip olacak. Burada muhteşem bir doğayla bütünleşme ve denize, alışveriş merkezlerine, şehir merkezine bir adım uzaklıkta olma şansına sahipsiniz. Yani Jasmine Country, sakinlerine profesyonel güvenlik hizmetinden yüzme havuzuna, fitness ve sauna gibi sosyal aktivitelere kadar her detayın birinci sınıf seçildiği elit bir yaşam vaat ediyor. Bize güvenen ve inanan dostlarımıza, halkımıza teşekkür ediyoruz." Proje ile ilgili detaylı bilgiyi www.jasmine-country.com adlı web sitesinden ya da O (262) 335 27 55- 335 26 60 numaralı telefonları arayarak edinebilirsiniz. 


Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldınm, Başkan İbrahim Karaosmanoğlu'na bilgi verdi. 


Kocaeli Manşet 


Tel:  0 (262) 335 27 55- 335 26 60 

web: www.jasmine-country.com 


Geri Dön