23 / 04 / 2024

Fikirtepe inatçısı Alaaddin Demirel basının karşısına çıkıyor!

Fikirtepe inatçısı Alaaddin Demirel basının karşısına çıkıyor!

İnatçı Fikirtepeli Alaaddin Demirel, Fikirtepe ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Derneği'nin düzenlediği toplantı ile basının karşısına çıkacak. İşte Fikirtepe Merdivenköy Mahallesi'ndeki Halis Kurtça Kültür Merkezi'nde düzenlenecek o toplantının detayları...




Fikirtepe ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Derneği, yarın düzenleyeceği basın toplantısında Fikirtepe ile ilgili özel dosyalar açıklayacağını öne sürdü. Derneğin sürprizi ise evini yıktırmayarak adı 'Fikirtepe inatçısı'na çıkan Alaaddin Demirel oldu. Alaaddin Demirel, Fikirtepe ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Derneği'nin basın toplantısı ile basın mensuplarının sorularını cevaplayacak...


Fikirtepe Merpenköy Mahallesi'ndeki Halis Kurtça Kültür Merkezi'nde düzenlenecek toplantıda, kentsel dönüşüm sürecinin gecikmesi ile Fikirtepe'de kentsel dönüşüm için boşaltılan evlere yerleşen Suriyeliler sorunu da ele alınacağı açıklandı. 


İşte Fikirtepe ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Derneği'nin o duyurusu; 


“Fikirtepe'de bu kez özel dosyalar konuşacak"


Fikirtepe'de çıkmaza doğru sürüklenen kentsel dönüşümü, süreci en başından beri takip eden ve alanında uzman; avukat, mimar, mühendis, yerel gazeteci ve daha bir çok sivil toplum gönüllüsünün de katılımıyla düzenleyeceğimiz basın toplantısında özel dosyalar halinde kamuoyuyla paylaşıyoruz.


Toplantıda bölgedeki “Suriyeli Göçmenler Sorunu” dahil olmak üzere, 'Kentsel Dönüşememe' sürecinin perde arkasında yasanan bilinmeyenleri, nedenleri, çözüm yolları ve sürecin basın aracılığıyla henüz kamuoyuna yansımamış perde arkasındaki çarpıcı gerçekleri gözler önüne seriyoruz. Basın toplantısına ayrıca, Fikirtepe'deki kentsel dönüşüme evini yıktırmayarak direnen ve ülke gündeminin hafızasına “Fikirtepe'deki kentsel dönüşümün simgesi" olarak kazınan, derneğimiz üyesi Alaaddin Demirel de katılacaktır.


Kamuoyuyla paylaşılamamış bu özel bilgiler derneğimiz tarafından ilk defa açıklanacak. Bir çok medya kuruluşundan ilgi gören bu daveti basın mensupları ile de paylaşıyoruz."


Toplantı tarihi: 12 Temmuz Cumartesi

Toplantı saati: 13:00 – 14:30

Toplantı adresi: Halis Kurtça Kültür Merkezi

                        Suna Pekuysal Konferans Salonu Giriş Kat.

                        Ressam Salih Ermez Cad. Gözcübaba

                        Merpenköy- İst. (0216-357 28 36)



Geri Dön