28 / 03 / 2024

Ümit Nizam kimdir?

Ümit Nizam kimdir?

İç Mimar Ümit Nizam kimdir? Ümit Nizam, Ümit Tasarım İç Mimarlık ve Uygulama Şirketi'ni ne zaman kurdu? İç Mimar Ümit Nizam, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Ümit Nizam...



Ümit Nizam kimdir?

Ümit Nizam, 1979 yılında İzmir’de doğdu. Küçük yaşta resim sanatına ilgi duymaya başladı, lise eğitimi sırasında Ressam İlhami Ercivan tarafından Ercivan Sanat Galeri’sinde resim ve desen eğitimi aldı. 1997 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, İçmimarlık bölümünü kazandı. 


Eğitimi sırasında ve sonrasında çeşitli firmalarda içmimarlık ve uygulama hizmeti vermiştir. 2009 yılında ilk kişisel sergisini Alsancak Kültür Merkezi’nde açtı ve üç karma sergide yağlıboya resimleri sergilendi. 


2011 yılında kurduğu firması, birikim ve deneyimlerini müşteri memnuniyetiodaklı, ergonomi ve işlevselliği bir bütün olarak algılayıp,sürdürülebilir-yaşanır ve dinamik mekanlar tasarlamayı ön planda tutuyor.


Müşteri istek ve ihtiyaçlarına uygun içmimari proje,proje yönetimi, danışmanlık, anahtar teslimi uygulama, proje bazlı mobilya imalatı ve aydınlatma sistemlerinden, doğal taş uygulamasına, asmatavan, barisol gergi tavan gibi pek çok içmekan uygulama ve detayları da içinde barındıran projelere hizmet vererek faliyetlerine devam etmektedir.





Geri Dön