19 / 04 / 2024

Ümit Öz kimdir?

Ümit Öz kimdir?

Mimar Ümit Öz kimdir? Mimar Ümit Öz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Ümit Öz, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Ümit Öz...



Ümit Öz kimdir?

1989 yılında Gazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi’nden mezun oldu. Profesyonel çalışmalarını 1990 yılından beri "Uz Mimarlık Atölyesi" çatısı altında yurtiçi ve yurtdışında sürdürmektedir.


Uz Mimarlık Atölyesi

"Profesyonel çalışmalarımıza 1984 yılında kurucu ortağı olduğumuz “Modül Mimarlık Atölyesi”nde başladık. 1990 yılına kadar bu ortaklıkla birlikte ulusal yarışmalara girip kazandığımız yarışmaların uygulama projelerini hazırladık. 1988 yılından itibaren Yüksel Erdemir'le birlikte Rusya Federasyonu'na iş yapan ilk proje gruplarından biri olarak, çeşitli teklif projeleri hazırladık ve bunlardan devlet mimarlık ödülü alan Moskova Şehrindeki “Park Place” binasının uygulama projelerini tamamladık. 1991 yılında iki ortak olarak kurduğumuz “UZ Mimarlık Atölyesi”ni 1994 yılında limited şirkete çevirdik. Çalışmalarımızı halen yurtiçinde ve yurtdışında sürdürmekteyiz. Yurtdışındaki çalışmalarımızı 2002 yılından itibaren Rusya Federasyonu'ndaki yerel ortağımızla birlikte yürütmekteyiz."


ŞİRKET PROFİLİ 

Mehmet SOYLU 

Şirket Ortağı, Mimar 

(Gazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü - Y.Lisans, Ankara, Türkiye,1983) 


Mete ÖZ

Şirket Ortağı, Mimar 

(Gazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü, Ankara, Türkiye, 1983)

 



Geri Dön