16 / 04 / 2024

Ümraniye Arcadia Residence fiyat!

Ümraniye Arcadia Residence fiyat!

Firma: KG İnşaat

Proje: Arcadia Residence

Toplam 6 bin 586 metrekarelik inşaat alanına yayılan Ümraniye Arcadia Residence fiyat 'ları dahilinde projenin metrekaresi 4 bin liradan başlayarak satılıyor. Ümraniye Arcadia Residence 1 yıl içinde teslim edilecek...




Satış süreci devam eden  Arcadia Residence  projesi İstanbul'un Anadolu Yakasında Ümraniye'de hayata geçirildi.  Arcadia Residence projesinin tamamı 3 oda 1 salon konutlardan meydana geliyor.


 KG İnşaat imzası taşıyan Ümraniye Arcadia Residence fiyat bilgileri için 444 22 34 numaralı satış ofisinden iletişim sağlayabilirsiniz.


İnşaat alanı 6 bin 586 metrekareye ulaşan Ümraniye Arcadia Residence 48 adet konut ve 1 adet ticari birimden meydana geliyor. Ümraniye Arcadia Residence fiyat ayrıntıları şöyle: 


Ümraniye Arcadia Residence fiyat: 

Ümraniye Arcadia Residence fiyat 'ları metrekare birim bazında 4 bin liradan başlıyor. 


Ümraniye Arcadia Residence ödeme planı: 

Ümraniye Arcadia Residence ödemelerinde banka kredisi kullanılabiliyor. Projede tutarın yüzde 25'i peşinat olarak ödendikten sonra kredi kapsamında taksit uygulanıyor. 


 Ümraniye Arcadia Residence fiyat!


Ümraniye Arcadia Residence ne zaman teslim? sorusuna 'daire teslimleri 1 yıl içerisinde yapılacak' şeklinde yanıt vermek mümkün. 


Ümraniye Arcadia Residence ulaşım: 


Ümraniye Arcadia Residence adres: Atatürk Mahallesi Estergon Caddesi No: 17 / 6 Ümraniye / İSTANBUL


Otopark alanları, açık yüzme havuzu, fitness center ve çocuk oyun alanları gibi olanaklara sahip olan Ümraniye Arcadia Residence satış ofisi telefonu: 444 22 34



Telefon: 444 22 34

Web adresi: http://www.kginsaat.com.tr/

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön