26 / 04 / 2024

Ümraniye Belediyesi 42 İlköğretim okulunda oyun parkı oluşturdu!

Ümraniye Belediyesi 42 İlköğretim okulunda oyun parkı oluşturdu!

Ümraniye Belediyesi eğitime desteğini sürdürüyor. İlk park açılışını Yamanevler İlköğretim okulunda gerçekleştiren Başkan Hasan Can, Öğrencilerin daha iyi ortamlarda eğitim almaları için, eğitime her fırsatta destek olduklarını dile getirdi.




Ümraniye Belediyesi yeni eğitim-öğretim yılında da Ümraniye'de bulunan okullara desteğini sürdürüyor. Ümraniye Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı 42 ilköğretim okulunun bahçeleri içerisinde kurulan oyun parkları, 2013-2014 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla öğrencilerin hizmetine açıldı. Her okula bir oyun parkı projesi kapsamında ilk park açılışı Yamanevler İlköğretim Okulu bahçesinde gerçekleşti. 2013-2014 eğitim-öğretim yılının başlaması sebebiyle Yamanevler İlköğretim Okulu'nda düzenlenen programda gerçekleşen açılışa Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'ın yanı sıra Ümraniye Kaymakamı Mustafa Çek, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı.


BAŞKAN Hasan Can; "ÇOCUKLAR BİZİM GELECEĞİMİZ, YARINLARIMIZ"


Kurdele kesiminin ardından kısa bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, "Ümraniye Belediyesi olarak 2004 yılından itibaren okullarımız gibi birçok alanda kamu kurum ve kuruluşlarına destek olduk. Çocuklar bizim geleceğimiz, yarınlarımız. Onların eğitimlerine katkıda bulunmak yarınlarımıza katkıda bulunmak demektir. Bu nedenle eğitime her fırsatta desteğimizi sürdürüyoruz. Her yıl eğitim sezonu başında binlerce öğrenciye kıyafet, çanta ve kırtasiye yardımında bulunuyoruz. Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz okulların fiziksel şartlarını iyileştirmek için boya badana yardımlarından çevre düzenlemesine kadar birçok alanda yaptığımız hizmetleri bu yıl da gerçekleştiriyoruz. Bugün burada Yamanevler İlköğretim okulunda açılışını yapmış olduğumuz ve diğer 42 okulda da oluşturduğumuz oyun parkları ile öğrencilerin eğlenmesi için nezih ortamlar oluşturuyoruz. Eğitime olan hizmetlerimize hız kesmeden devam edeceğiz. 2013-2014 Eğitim ve Öğretim yılında bütün eğitim camiası ve öğrencilere başarılar diliyorum."dedi.



AA



Geri Dön