28 / 03 / 2024

Ümraniye Belediyesi'nden Gümüşhane'ye dev yatırım!

Ümraniye Belediyesi'nden Gümüşhane'ye dev yatırım!

Ümraniye ve Gümüşhane Belediyesi dostluk ve kardeşlik bağlarının sosyal, kültürel ve ekonomik işbirlikleriyle güçlendirilmesi için “Kardeş Şehir” protokolü imzaladı. Protokol kapsamında, Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi Hazretleri Külliyesi ve Aşevinin temeli atıldı.



Ümraniye ve Gümüşhane Belediyesi dostluk ve kardeşlik bağlarının sosyal, kültürel ve ekonomik işbirlikleriyle güçlendirilmesi amacıyla “Kardeş Şehir” protokolü imzaladı. Protokol kapsamında Ümraniye Belediyesi tarafından yapılan Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi Hazretleri Külliyesi ve Aşevinin temel atıldı.


Temel atma programına Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can katıldı. Başkan Hasan Can ve beraberindeki heyet Gümüşhane’de gerçekleştirdikleri ziyaretlerin ardından temel atma programında bulundu.


Program, Başkan Hasan Can ve eşi Saliha Can’ın yanı sıra, Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Av. Celalettin Köse, Ümraniye Belediyesi Meclis 1.Başkan Vekili Hüseyin Erdoğdu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Maliki Ejder Batur, Mesut Özdemir, Türkan Öztürk, Sibel Şenocak, GÜSİAD Başkanı Yüksel Yalçın, İstanbul Gümüşhaneliler Dernekler Federasyonu Başkanı Tahsin Söğüt, Ümraniye Belediyesi Meclis Üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti. 



Star


Geri Dön