23 / 04 / 2024

Ümraniye Kaymakamı'ndan göçük açıklaması!

Ümraniye Kaymakamı'ndan göçük açıklaması!

Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Ümraniye'de metro inşaat sahasının da yer aldığı caddede meydana gelen göçükle ilgili gazetecilere açıklamalarda bulundu.



Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, metro inşaatı yakınında meydana gelen alanda incelemelerde bulundu. Dervişoğlu, konu ile ilgili gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, göçükle ilgili konuşan Dervişoğlu, "Güvenlik görevlilerimizden Mehmet Altun'u çıkardık. Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi'nde ama hayatını kaybetti. Diğer güvenlik görevlimizi çıkarma çalışmalarımız devam ediyor. Başta AFAD ve AKOM olmak üzere, Büyükşehir Belediyemizin bütün ekipleri, tüm çalışanlarımız azami bir gayretle, büyük bir çalışmayla inşallah onu çok kısa bir sürede sağ çıkarmayı ümit ediyoruz. Tedbir amaçlı 3 binamızı boşalttık. Gerekli güvenlik tedbirlerini aldık. Şu anda çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor" dedi.

Güvenlik gerekçesiyle çevredeki doğalgaz ve elektriğin keslidiğini belirten Dervişoğlu, öçük altındaki güvenlik görevlisinin isminin Güray Halat olduğunu açıkladı.

Ümraniye'de metro inşaatı yakınında göçük: 2 kişi öldü!


Geri Dön