25 / 04 / 2024

Ümraniye Modern East AVM bugün açılıyor!

Ümraniye Modern East AVM bugün açılıyor!

200 milyon euroluk yatırımla Ümraniye’de hayata geçirilen Modern East Alışveriş Merkezi bugün açılıyor. 60 bin metrekare kiralanabilir alanı olan AVM’nin ikinci fazı bittiğinde bu rakam 90 bine çıkacak. AVM’de 2 bin 900 kişiye istihdam sağlanacak



Modern East Alışveriş Merkezi, İstanbul’un yeni finans merkezi Ümraniye’de kapılarını bugün ziyaretçilere açıyor.

 

4 kat üzerinde 141 mağazası, 1.500 kişi oturma kapasitesine sahip geniş yeme-içme alanı, 36 kafe ve restoranı, terasları, hizmet ve eğlence üniteleri ile Modern East, 60 bin metrekare kiralanabilir alandan oluşuyor. Planlanan ikinci fazın da gerçekleştirilmesi ile alışveriş merkezinin kiralanabilir alanı 90 bin metrekareye, mağaza sayısı 240’a ulaşacak. Böylece İstanbul’un en büyük alışveriş destinasyonlarından biri hayata geçirilmiş olacak.

 

3 ofis kulesi olacak 

Modern East, 67 bin metrekare kiralanabilir alandan oluşan 3 ofis kulesi ve yaklaşık 600 lüks konutun yer aldığı rezidans blokcvunun da dahil olduğu karma projenin bir parçası. Aktif olarak kiralaması devam eden LEED sertifikasına aday ofis bloklarında, katlarda 350 metrekareden 1.450 metrekareye kadar farklı büyüklüklerde A+ ofisler bulunuyor. 200 milyon euro yatırım hacmine sahip alışveriş merkezinde 2 bin 900 kişiye iş imkanı sağlanırken, ofislerde de yaklaşık 6 bin 500 kişi istihdam edilecek. Alışveriş merkezinin  konsept ve kiralamasının yanında uzun dönemli yönetimini de ECE Türkiye üstleniyor.


Vatan 


Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


İstanbul'un yeni finans merkezi olarak nitelendirilen Ümraniye'de Modem East alışveriş merkezi kapılarını açtı. 200 milyon Euro yatırımla hizmete açılan alışveriş merkezinde 2900 kişiye iş imkanı sağlanırken, ofislerde de yaklaşık 6500 kişi istihdam edilecek. Projenin, dünyaca ünlü futbol kulübü Real Madrid'in ev sahibi olduğu Santiago Bernabeu Stadyumu'nun mimarı tarafından tasarlandığı belirtiliyor. Ece Türkiye Genel Müdürü Andreas Hohlmann, "Modern East, Ümraniye'de ofis kuleleri ve konut alanları ile çevrilmiş iyi bir konuma sahip. Ümraniye ise İstanbul'un gelişimini sürdüren yeni ticaret merkezi olarak öne çıkıyor" diye konuştu. 


Sözcü


Geri Dön