26 / 04 / 2024

Ümraniye Saloon Rezidans satış ofisi! Mart'ta teslim!

Ümraniye Saloon Rezidans satış ofisi! Mart'ta teslim!

Firma: Gen Yapı

Proje: Saloon Residence

Ümraniye Saloon Rezidans satış ofisi ile 0216 540 23 68 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Saloon Rezidans Ümraniye projesinde konutların teslimleri bu yıl Mart ayında yapılıyor...




Saloon Rezidans projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Ümraniye ilçesinde inşa ediliyor. Ümraniye Saloon Rezidans projesi  Gen Yapı  tarafından hayata geçiriliyor. Saloon Rezidans Ümraniye projesinde teslimler bu yıl Mart ayında yapılacak.


2 blok halinde yükselen Saloon Rezidans Ümraniye projesi 8 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Saloon Rezidans Ümraniye projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor.


Ümraniye Saloon Rezidans satış ofisi ile 0216 540 23 68 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Saloon Rezidans Ümraniye projesinde ödemeler banka kredisi kullanılarak taksitli olarak yapılıyor.


Saloon Rezidans Ümraniye projesinde dairelerin alanları 80 metrekare ile 324 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Ümraniye Saloon Rezidans projesinde bakım odası, yüzme havuzu, spor alanları, Türk hamamı, fitness, sauna gibi sosyal imkanlar yer alıyor. 



Ümraniye Saloon Rezidans satış ofisi nerede?

Esenşehir Mh. Sahra Sk. No:12 Y.Dudullu Ümraniye



Ümraniye Saloon Rezidans satış ofisi

Telefon :(0216) 540 23 68 • 69

Web Adresi: www.saloonresidence.com


projeye sor



Geri Dön