25 / 04 / 2024

Gen Yapı Saloon Residence satış ofisi!

Gen Yapı Saloon Residence satış ofisi!

Firma: Gen Yapı

Proje: Saloon Residence

İçinde toplamda 128 konut bulunan ve Gen Yapı tarafından Ümraniye Yukarı Dudullu'da inşa edilen Gen Yapı Saloon Residence satış ofisi iletişim bilgileri...



Gen Yapı  Saloon Residence  satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor.  Gen Yapı  Saloon Residence satış ofisi iletişim bilgilerine geçmeden önce projemizden bahsedelim. Proje, Gen Yapı tarafından Anadolu Yakası Ümraniye Yukarı Dudullu'da yer alıyor. 


Gen Yapı Saloon Residencetoplamda 128 konutu bünyesinde barındırıyor. Projede; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 3 oda 1 salon teraslı, 4 oda 1 salon teraslı ve bahçeli konut tipleri bulunuyor. Arsa alanının 8 bin metrekare olarak belirlendiği Saloon Residence projesinde konutların metrekare birim fiyatları 3 bin lira ile 3 bin 500 lira arasında değişiyor. 


Gen Yapı Saloon Residence satış ofisi!


Gen Yapı Saloon Residence satış ofisi iletişim bilgilerine göre ofis, projenin bulunduğu alanda yani Ümranşye Yukarı Dudullu mevkiinde yer alıyor. Gen Yapı Saloon Residence satış ofisi telefon numarası ise (0216) 540 23 68 • 69 olarak belirlendi.


Saloon Residence teslim tarihi 2014 Mart.


Projede; çocuk oyun alanları, fitness center, sauna, yüzme havuzu, buhar odası, kapalı otopark ve bir çok sosyal aktivite alanı ile olanak yer alıyor.


Gen Yapı Saloon Residence satış ofisi;


Telefon :(0216) 540 23 68 • 69

Web Adresi: www.saloonresidence.com


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön