25 / 04 / 2024

Umre fiyatları 2022 belli oldu! Umrede bir günde otel ve yemek masrafı ne kdar olacak?

Umre fiyatları 2022 belli oldu! Umrede bir günde otel ve yemek masrafı ne kdar olacak?

Diyanet İşleri Başkanlığı 2022 yılına ait hac ve umre tarihlerini belirledi. Hac ibadetini yaparak hacı olmak isteyen adaylar ve umre ibadeti yapmak isteyenler söz konusu tarihlerde Suudi Arabistan'ın Mekke şehrindeki kutsal Kabe'ye giderek ibadetlerini yapabilecek.



Bakanlıklararası Hac ve Umre Kurulu, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş başkanlığında toplandı. Bu yılın hac ve umrelerinin değerlendirildiği toplantıda kurul, hac seyahatlerinin 7 Haziran, şevval ayı umre turlarının ise 2 Mayıs 2022'den itibaren başlamasına karar verdi.

KADINLAR YALNIZ BAŞINA UMRE YAPABİLECEK

 Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, umre turlarına Ramazan Bayramı'ndan sonra şevval umresi ile yeniden başlanacağını bildirdi.Diyanet İşleri Başkanlığı'nın açıklamasından sonra Suudi Arabistan, kadınların yanında erkek bir akrabası bulunmadan umre yapabileceğini ve vize alabileceğini duyurdu. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön