19 / 04 / 2024

UNICERA 2017 Fuarı, 7-11 Mart'ta düzenlenecek!

UNICERA 2017 Fuarı, 7-11 Mart'ta düzenlenecek!

TİMDER ve Türkiye Seramik Federasyonu’nun katkılarıyla organize edilen UNICERA Fuarı’nın 29.su, 2017 senesinde CNR Expo’da düzenlenecek.



TİMDER ile Türkiye Seramik Federasyonu’nun üst düzeyde temsil edildiği toplantıda, CNR Expo yetkilileri de hazır olarak bulundu.


Varılan anlaşma neticesinde, Avrupa’nın ikinci, Türkiye’nin en büyük ‘ihtisas’ fuarı olan ‘UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’, 29. yılında yeni adresi, CNR EXPO Yeşilköy’de 07-11 Mart 2017 tarihleri arasında düzenlenecek.


Toplantıda, organize edilen fuar hakkında bilgi paylaşan yetkililer; yeni pazar arayışları ve yabancı ziyaretçilerin artışı konusunda “söz veren”  CNR’ı seçtiklerini söylerken;  CNR Expo seçiminde, fuarın bir önceki organizasyonuna göre yüzde 10’luk yabancı ziyaretçi artışı ve ulaşım yollarına yakınlığının rol oynadığının altını çizdiler.


Toplantıda konuşan TİMDER Başkanı Ertan Sapankaya, UNICERA Fuarı’nın 29’uncusunu yeni bir mekanda, yeni bir partner ve yeni bir heyecan ile düzenlemenin sevincini yaşadıklarını söyledi.


Sapankaya, daha sonra  “Avrupa, Orta Doğu, Uzak Doğu, ABD; Kanada hedef pazarlarımız. Çin ve Japonya ile ilişkilerimiz çok kuvvetli inşallah buralardan hatırı sayılır ziyaretçiyi fuarımıza getireceğiz.” diyerek,  fuar alanın yerine dikkat çekti.


Türkiye Seramik Federasyonu Başkanı Yamaner ise, “Sektörümüzde tasarım, teknoloji ile birlikte üretimde verimliliği artırdık. Artık pazarlamayı da iyi bir şekilde yapabiliyoruz. Fuarlar bu ülke ve sektör imajı açısından önemli. Sektörümüz Turquality desteği alıyor. UNICERA’nın da sektöre sağladığı katma değer düşünüldüğünde Turquality programı kapsamına alınmalı. Gönül arzu eder ki ihracatın yapıldığı tüm fuarlara destek verilsin, Turquality kapsamına alınsın” şeklinde konuştu. TİMDER Başkanı Ertan Sapankaya ise UNICERA Fuarı’nın 29’uncusunu yeni bir mekanda, yeni bir partner ve yeni bir heyecan ile düzenlemenin sevincini yaşadıklarını söyledi.




Haber Para Dergisi'nde şu şekilde yer aldı;


UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı Mart 2017'de CNR Expo Yeşilköy'de düzenlenecek. CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem, "Türkiye ve sektör ekonomisi adına güzel beraberliğimizi duyurmak bizi çok heyecanlandırıyor" dedi. Türkiye Seramik Federasyonu Başkanı Ahmet Yamaner ise "Doğru zamanda doğru yerdeyiz. 2017 yılında CNR işbirliğinde düzenleyeceğimiz fuarla bu işten yüzümüzün akıyla çıkacağımıza inanıyoruz" dedi. 


Para


Geri Dön