25 / 04 / 2024

UNICERA 2017 Fuarı

UNICERA 2017 Fuarı

UNICERA İstanbul Seramik, Banyo, Mutfak Fuarı gerçekleşti. 73 bin 281 profesyonel ziyaretçinin katıldığı fuarda, Türk seramik sektörü memnuniyet yarattı.

UNICERA 2017 Fuarı 08-12 Mart'ta!

Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) ve Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) tarafından düzenlenecek UNICERA Fuarı 08-12 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek. Fuara 181 firmanın katılması bekleniyor.

UNICERA 2017 Fuarı, 7-11 Mart'ta düzenlenecek!

TİMDER ve Türkiye Seramik Federasyonu’nun katkılarıyla organize edilen UNICERA Fuarı’nın 29.su, 2017 senesinde CNR Expo’da düzenlenecek.

2020 Unicera Fuarı kapılarını açtı!

Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) ve Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) iş birliğince düzenlenen 2020 Unicera Fuarı kapılarını açtı.

BY Oktayöz İnşaat'tan Hacıhüsrev'e kentsel dönüşüm projesi!

BY Oktayöz İnşaat, CNR Emlak 2017 Fuarı'nda yerini aldı. Hacıhüsrev'de kentsel dönüşüm projesi hazırlığında olan firma, fuarda GOP Plevne projesini tanıttı...

Efitaş'tan Esenler'e 2 yeni proje daha!

CNR Emlak 2017 fuarı dün kapılarını açtı. Konut projelerinin tanıtıldığı fuara Ömür İstanbul da katıldı. Ömür İstanbul Proje Satış Müdürü Akkılıç, Esenler'de iki yeni proje hazırlığında olduklarını belirtti. 

Konut metrekare fiyatlarının 3 bin 500 TL'den başlaması gerekir!

Bugün kapılarını açan CNR Emlak 2017 Fuarı ve aynı zamanda düzenlenen CNR Emlak Zirvesi'ne yoğun ilgi gösterildi. Fuara katılan Nazmi Durbakayım; ''Konut metrekare fiyatlarının 3 bin 500 TL'den başlaması gerekir'' dedi.

Kentsel dönüşüm rant sistemi haline gelmemeli!

Bugün kapılarını açan CNR Emlak 2017 Fuarı'nda eş zamanlı olarak gerçekleşen CNR Emlak Zirvesi'nde konuşan Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, kentsel dönüşümün önemli bir proje olduğuna dikkat çekerek, bu projenin rant sistemi haline gelmemesi gerektiğini söyledi..

Atış Yapı’dan Bursa’ya 800 konut! Yeni proje!

CNR Emlak 2017 Fuarı’na katılan Atış Yapı,  Bursa’da 800-900 konutluk yeni proje inşa edeceklerini duyurdu..

CNR Emlak Fuarı 2017 açıldı!

CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık tarafından, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ’nin destekleriyle CNR Expo Yeşilköy’de düzenlenen CNR Emlak Fuarı 2017 kapılarını açtı.

Yapı malzemelerinde ihracat hedefi 20 milyar dolar!

Türk yapı malzemeleri sektöründen 71 firma 6-10 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleşen Batimat Paris 2017 Fuarı’na katıldı. Yapı malzemelerinde ihracat hedefinin 20 milyar dolar olduğu açıklandı..

Türk inşaat firmaları Körfez’den vazgeçmedi!

Dubai Cityscape Global 2017 Fuarı'na katılan Türk inşaat stantları, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin de katılımıyla yoğun ilgi gördü. Şirketler şimdi gelen ön talebi satışa çevirmek için harekete geçti.

Kentsel dönüşümün yerine depremsel dönüşüm geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Dubai’deki Cityscape Global 2017 Fuarı’nı ziyaret etti. Fuarda konuşan Özhaseki, Depreme Hazırlık Yasası adlı yeni bir çalışma için çalıştıklarını açıkladı.

Türkiye'deki konut pazarının dengeleri!

Yenibirlik Gazetesi köşe yazarı olan Yıldıray Gökkaya, bugünkü yazısında Cıtyscapre Global 2017 fuarındaki izlenimleri anlattı. Gökkaya, konut sektöründeki son gelişmeleri de yasında paylaştı.

Tahincioğlu 2 projesiyle Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

Dubai’de düzenlenen Cityscape Global 2017 Fuarı’na bu yıl da 2 nitelikli projesi ile katıldı. Cityscape Global 2017 fuarında Nidapark Bomonti ve Nidapark Küçükyalı projelerini görücüye çıkaran Tahincioğlu uluslararası platformda da yatırımcılarla buluştu.

Türk inşaatçılar Dubai'de!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren 13 Türk firması, 11-13 Eylül tarihlerinde Dubai’de gerçekleşecek Cityscape Global 2017 fuarına katılacak. Firmalar, yeni projelerini görücüye çıkaracak.

UNICERA 2017 Fuarı Haberi

UNICERA 2017 Fuarı

Türkiye’nin en büyük ihtisas fuarı UNICERA İstanbul Seramik, Banyo, Mutfak Fuarı’nda, 8 bin 12’si yabancı olmak üzere 73 bin 281 profesyonel ziyaretçi ağırlandı. Yabancı ziyaretçi oranında bu yıl yakalanan yüzde 21’lik rekor artış, Türk seramik sektöründe memnuniyet yarattı.


Fuarın Türk seramiğinin gücünü dünyaya gösteren bir organizasyon olduğunu belirten Serenova Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hilmi Alper, “Fuarın ilk kez CNR Expo’da düzenleniyor olması bizim için soru işaretiydi. Ancak bu yıl fuarda gördüğüm yoğunluğu daha önce hiç görmedim.”


Sektörün 1.5 milyar dolar ihracatı olduğunu belirten TİMDER Başkanı Ertan Sapankaya “Sektör olarak Avrupa’nın üretim üssüyüz. Dünyada İtalya, İspanya’dan sonra üçüncü sırada yer alıyoruz ve ikinci sıraya yükselmeyi hedefliyoruz” dedi.


Seramik sektöründe yenilikçi ürünlerin sergilendiği UNICERA İstanbul Seramik, Banyo, Mutfak Fuarı tamamlandı. CNR EXPO Yeşilköy’de...