26 / 04 / 2024

Efitaş'tan Esenler'e 2 yeni proje daha!

Efitaş'tan Esenler'e 2 yeni proje daha!

CNR Emlak 2017 fuarı dün kapılarını açtı. Konut projelerinin tanıtıldığı fuara Ömür İstanbul da katıldı. Ömür İstanbul Proje Satış Müdürü Akkılıç, Esenler'de iki yeni proje hazırlığında olduklarını belirtti. 



Efitaş İnşaat, Esenler Belediyesi ve Eskon İnşaat tarafından hayata geçirilen Ömür İstanbul projesi Esenler'de yer alıyor. Dün kapılarını açan CNR Emlak 2017 Fuarı'na katılan firma, Ömür İstanbul projesini tanıttı.


Ömür İstanbul Proje Satış Müdürü Emin Akkılıç proje ilişkin bilgileri bizimle paylaştı. Esenler'de güzel bir proje yaptıklarını ifade eden Akkılıç, genelde projeden konut alanların Esenler halkı olduğunu belirtti. 


Efitaş tan Esenler e 2 yeni proje daha!

 

Belediye projeleri ilgi görüyor

Emin Akkılıç fuara ilişkin açıklamalarda bulundu. Fuara bu sene ağırlıklı olarak belediyelerin katılmasını, "Artık trafik insanlar için büyük sorun yaratıyor. Belediyeler şehir içine daha yakın oldukları için, kendileri proje yapmaya başladı. Trafikten kurtulmak için belediye projeleri tercih ediliyor. Markalı projeler genelde Beylikdüzü, Başakşehir civarındaydı, buralar mükemmel bir yoğunluğa ulaşınca, insanlar trafikten çok fazla vakit kaybetmeye başladı. Şimdi belediyer şehir içinde projeler yapmaya başladı. Çünkü arazi müsait değil. O nedenle kentsel dönüşüm projeleri yapılıyor" şeklinde açıkladı. Akkılıç, belediye projelerinin talep gördüğünü söyledi. 


50 daire satıldı

Ömür İstanbul projesinde teslimler 2019 yılının Temmuz ayında yapılacak. Projede metrekare birim fiyatı 4 bin 500 TL'den başlıyor. 4 blok olarak tasarlanan projede 12 adet 2 tip 1+ çocuk daire, 149 adet 87 tip 2+1 daire, 113 adet 6 tip 3+1 daire ve tek tip 4 adet 4+1 daire tipi bulunuyor. 278 daireden meydana gelen projede 3,5 ayda 50 daire satıldı. Projenin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. 

 

Efitaş tan Esenler e 2 yeni proje daha!

 

Ömür İstanbul projesinde bay / bayan ayrı sosyal tesisleri, kapalı yüzme havuzları, fitness salonları, Türk Hamamı, sauna, mescid, kreş, yürüyüş parkuru, kapalı / açık otopark, toplantı ve taziye alanları yer alıyor.


Efitaş Esenler'de proje yapmaya devam edecek

Emin Akkılıç, Efitaş olarak Esenler'de 2 yeni hazırlığında olduklarını söyledi. 

 

Telefon: 444 22 81
Web: http://www.omuristanbul.com/

 

Esra Nur AÇKI/CNR Emlak 2017


Geri Dön