18 / 04 / 2024

Genç Yapı'dan Çengelköy ve Kadıköy'e 2 yeni proje!

Genç Yapı'dan Çengelköy ve Kadıköy'e 2 yeni proje!

Firma: Genç Yapı

Proje: Kozyatağı Vitrin

Genç Yapı Grubu, Anadolu Yakası'nda 2 yeni proje hayata geçiriyor. Projeler Çengelköy ve Kadıköy'ün en değerli noktalarında yer alıyor.



Daha önce Kadıköy, Çekmeköy ve Ataşehir'de konut projeleri inşa eden  Genç Yapı  Grubu, bu kez Çengelköy ve Kadıköy'de 2 yeni proje hayata geçiriyor. 


Genç Yapı Çengelköy projesi 120 adet daireden meydana geliyor. Toplam 15 bin metrekare arsa üzerinde yükselen proje 8 bloktan oluşuyor. 


Çengelköy'ün en değerli noktalarından birinde yükselen proje 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 şeklinde dizayn edilen dairelerden meydana geliyor.


Çengelköy projesi 2 adet T tipi blok, 4 adet A tipi blok ve 2 adet B tipi bloktan meydana geliyor. Projede A tipi bloklarda 10 farklı tipte daire, B tipi bloklarda 8 farklı tipte daire ve T tipi bloklarda 16 farklı daire tipi bulunuyor.


Genç Yapı Grup Çengelköy projesinin sosyal yaşam alanları arasında kapalı otopark, fitness salonları, yüzme havuzu, çocuk oyun parkları, çardaklar ve geniş oturma alanları, futbol ve basketbol alanları yer alıyor. 


Teslimlerin gelecek sene yapılacağı Çengelköy projesinde metrekare birim fiyatları 8 bin 500 TL ile 12 bin 500 TL arasında değişiyor. Projede banka kredisi ile ev sahibi olunabiliyor. 


Genç Yapı dan Çengelköy ve Kadıköy e 2 yeni proje!


Genç Yapı  Kozyatağı Vitrin  projesi Kadıköy'de hayata geçiriliyor. Projede toplam 122 daire bulunuyor. 


Kozyatağı Vitrin toplam 6 bin metrekare arsa üzerinde yer alıyor. Proje 2 blok şeklinde yükseliyor. 


Projede A tipi blokta 3 farklı tipte 4+1 daire, B tipi blokta ise 4 farklı tipte 2+1 daire seçeneği bulunuyor. Kozyatağı Vitrin'de teslimlerin gelecek sene yapılması planlanıyor. 


Kozyatağı Vitrin'in sosyal donatıları arasında kapalı ve açık otopark, fitness salonları, yüzme havuzu, çocuk oyun parkları, çardaklar ve geniş oturma alanları, futbol ve basketbol alanları yer alıyor.


Kadıköy'ün en merkezi noktalarından birinde yer alan Kozyatağı Vitrin projesinde daire fiyatları 750 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Genç Yapı dan Çengelköy ve Kadıköy e 2 yeni proje!


Web adresi: www.gencyapi.com.tr

Telefon: (0216) 574 59 59

Filiz SERT/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön