28 / 03 / 2024

Univa Öğrenci Evi Kampüsü'ne Araplar ilgi gösterdi!

Univa Öğrenci Evi Kampüsü'ne Araplar ilgi gösterdi!

Erkanlı Grup’un Türkiye’de bir ilke imza atarak dünyaca ünlü AssetCampus işbirliği ile Sakarya’da inşa ettiği Univa Öğrenci Evi Kampüsü, yabancı yatırımcıyı cezbetti. 



Yılın ilk çeyreğinde özellikle Arap yatırımcılar tarafından tek seferde satın alınan 260 adet öğrenci eviyle projenin yüzde 72’sinin satışı tamamlandı. Satışı kısa sürede tamamlanan birinci etabının ardından ikinci etabı da Türkiye’nin yanında yurtdışından yoğun talep alan Univa’da, yılın ilk çeyreğinde Arap yatırımcılara 260 adet öğrenci evi satışı yapılırken, bu satış son dönemde gayrimenkul sektöründe tek seferde yapılan en büyük yatırım olarak göze çarpıyor.

 
Sakarya’daki öğrenci evi kampüsüne gösterilen yoğun ilgi, Düzce ve Kocaeli’nde yapımına başlanacak devam projelerini de öne çekti. Univa Düzce ve Univa Kocaeli projeleri de Haziran ayında ön satışa çıkacak.

Univa Öğrenci Evi Kampüsü projesi, yatırımcılarına 8 yıl gibi Türkiye ortalamasının çok altında bir sürede yatırım dönüşü olanağı sağlıyor. Öğrencilerin kendilerini evlerinde hissedecekleri Univa’da, kişi başı 850 TL kira bedeliyle üç öğrencinin kalabileceği öğrenci evlerinde yatırımcı toplamda 2 bin 550 TL kira getirisine sahip olabilecek. Bu gelirin yüzde 40’ı işletme giderlerine ayrılırken yüzde 60’lık kısmı yatırımcılara kira geliri olarak aktarılacak. Univa’da yatırımcılar ayrıca 5 yıl kira garantisinin de sahibi oluyor.


Web: http://www.univa.com.tr/


Geri Dön