25 / 04 / 2024

Univa’dan yerli yatırımcıya özel kampanya!

Univa’dan yerli yatırımcıya özel kampanya!

Türkiye’de bir ilke imza atarak gayrimenkul sektöründe yeni bir dönemi başlatan Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi olan Univa, yerli yatırımcıya özel kampanya başlattı.



Türkiye’de bir ilke öncülük ederek inşaat sektöründe yeni bir yatırım modelini hayata geçiren Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi olan Univa, sunduğu avantajlara bir yenisini daha ekliyor. Bu kapsamda Univa, Türk vatandaşlarına özel bir kampanya da başlattı. Kampanya çerçevesinde alternatif gayrimenkul yatırımı sahip olmak isteyenler, yalnızca 65 bin liralık peşinat ile 24 ay süren ödeme planının ardından öğrenci evi sahibi olabiliyor.

 

Univa’dan yerli yatırımcıya özel kampanya!


Aylık 5 bin 300 TL ile iki yılda yatırımcı olma imkanı!

 

Kampanya hakkında bilgi veren Erkanlı Holding Genel Müdürü Evrim Karayel, Univa’nın Türkiye’de alternatif gayrimenkul yatırımlarının tanıtılmasında önemli bir rol üstlendiğini belirtti. Alternatif gayrimenkul yatırımları alanında üstlendikleri misyonun ardından Türk yatırımcıların yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını söyleyen Karayel, bu ilginin artarak devam ettiğini dile getirdi.Türkiye’de geleneksel gayrimenkulün geri dönüş süresinin ortalama 25 yıl olduğunu söyleyen Karayel, Kocaeli ve Düzce’deki Univa projelerinde ise bu sürenin yalnızca 8 yıl olduğuna belirtti. Bu kapsamda Univa’nın önemli avantajlar barındırdığını, başlattıkları kampanyalarla bu avantajlara yenilerini eklediklerini söyleyen Karayel, “Yeni kampanyamız da bu avantajlardan birini oluşturuyor. Türk vatandaşlarına özel olarak hazırladığımız kampanya çerçevesinde; 65 bin TL’lik peşinatın adından 12 ay sonra yapılan 65 bin TL’lik ara ödeme ile birlikte 24 ay boyunca ayda 5 bin 300 TL’lik ödeme yapanlar Kocaeli ve Düzce’deki projelerimizden öğrenci evi sahibi olabiliyorlar” şeklinde konuştu.

Karayel, öğrenci evi sahibi olan yatırımcıların hem 5 yıl kira garantisine sahip olduklarını hem de 8 yıl gibi Türkiye ortalamasının çok altında bir sürede yatırımlarını amorti etme imkanı elde ettiklerini de belirtti.
 

https://univa.com.tr/


Geri Dön