19 / 04 / 2024

Ünlü isimlerden Kanal İstanbul yorumu!

Ünlü isimlerden Kanal İstanbul yorumu!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, her fırsatta Kanal İstanbul'un yapılmasına izin vermeyeceklerini belirtiyor. Peki Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul'a nasıl izin vermeyecek? Gazeteciler, Kanal İstanbul'u değerlendirdi.



İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, açıklamalarında Kanal İstanbul projesine karşı olduğunu dile getiriyor. 

Habertürk'te yer alan habere göre; İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, en son projeye ilişkin açıklamasında "Kanal İstanbul projesi, İstanbul için tehdittir, olgunlaşmış süreç yok" demiş ve Kanal İstanbul'a izin vermeyeceğini belirtmişti. Ünlü isimler, Ekrem İmamoğlu'nun bu açıklamalarını değerlendirdi.

Nagehan Alçı, konuya ilişkin yaptığı konuşmada, "Yeşil korunarak, yeri iyi tespit edilip, rant projesi olmadan yapılacaksa İstanbul'a değer katacağını düşünürüm. Ama bunun için tartışma platformu kurulmalı, inatlaşarak olmaz" dedi. 

Ünlü isimlerden Kanal İstanbul yorumu!

Gürkan Zengin'de Ekrem İmamoğlu'nun Kanal İstanbul açıklamalarını yorumladı. Zengin, şunları söyledi: 

"Kanal İstanbul'u yaptırmayacağız" cümlesini yorumladı: 

"Muhalefet diyor ki; projeye para harcayacağına 'Milletin cebine para koy' Zaten halkımızın cebine para koymanın yolu bu projeden geçiyor. İstihdam yaratacak. Sayın Erdoğan vatandaşını düşünüyor."

Adil Karaismailoğlu'dan flaş Kanal İstanbul açıklaması!

Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul ve deprem açıklaması!


Geri Dön