23 / 04 / 2024

Ünlü isimlerin doğup büyüdüğü evler!

Ünlü isimlerin doğup büyüdüğü evler!

İşte bugün milyonlarca kişinin takip ettiği, kendi sektörlerine yön veren ve büyük servetlere sahip olan ünlü isimlerin doğup büyüdüğü o evler...



Bugün milyonlarca kişinin takip ettiği, kendi sektörlerine yön veren ve büyük servetlere sahip olan ünlü isimlerin doğup büyüdüğü evleri merak ediyor musunuz? Takvim gazetesi ünlülerin doğup büyüdüğü evleri derledi...

1-Anthony Hopkins

Ünlü isimlerin doğup büyüdüğü evler!

Büyük yankı uyandıran ve dizi severlerin şimdiden favorileri arasına girmeyi başaran Westworld ile ünlü oyuncu Anthony Hopkins son zamanlarda yine en çok konuşulan isimler arasında. Sir ünvanlı Hopkins şu sıralar Malibu, Los Angeles'da oldukça görkemli bir evde yaşasa da, ünlü oyuncunun büyüdüğü ev oldukça mütevazıydı. Port Talbot'ta bulunan bitişik nizam bir evde büyüyen Galli aktörün doğup büyüdüğü yadigar evini birkaç sene önce ziyaret etmesi ve evi satın almak için yeni sahiplerine 180 bin Euro teklif etmesi bir süre manşetleri süslemişti.

2-Justin Bieber

Ünlü isimlerin doğup büyüdüğü evler!

YouTube’a çektiği videolar ardından oldukça küçük yaşta şöhreti yakalayan ve aşklarından şımarıklıklarına kadar adının geçtiği her olayla sansasyonların baş kahramanı olmaya devam eden Justin Bieber de meşhur olmadan önce mütevazi bir evde oturuyordu. Justin Bieber’in bugün sahip olduğu görkemli evin tam tersi bir yapı gösteren 3 yatak odalı ve 2 banyolu çocukluk evi, Kanada Ontario’daki 288 Willow Street’te yer alıyor. Bieber’ın büyük babasının evi sırf torununun adı sebebiyle, değerinin çok üstünde bir fiyattan satışa çıkardığını da unutmamalı.

3-Jay-Z

Ünlü isimlerin doğup büyüdüğü evler!

Rap müziğinin en meşhur isimlerinden olan ve yaptığı hit şarkıların yanında, güzel şarkıcı Beyonce ile olan evliliği ile de sürekli magazin dünyasının gündeminde olan Jay-Z, çocukluğunu Brooklyn’in Bedford-Stuvyesant mahallesinde bulunan Marcy evlerinde geçirdi. Büyüdüğü apartmanın bir çocuk için oldukça tehlikeli bir mekan olduğunu belirten Jay-Z, apartmanın içinde sürekli kokain bağımlıları ve satıcılarının cirit attığını hatırladığını söyledi. Jay-Z bugün eşi Beyonce ile birlikte birbirinden güzel birkaç malikanenin de sahibi.

4-Lady Gaga

Ünlü isimlerin doğup büyüdüğü evler!

Marjinal tarzı ve çarpıcı şarkıları ile müzik dünyasının en çok konuşulan simalarının başında gelen Lady Gaga, Amerikan Horror Story dizisinindeki enfes performansıyla da oyunculukta da iddialı olduğunu herkese kanıtladı. Bugüne kadar tutarı ile dudak uçuklatan evler satın alan ve en son Frank Zappa’nın eski evini 5.25 milyon dolara satın alan Lady Gaga, küçükken Manhattan’ın yukarı batı yakasındaki bir apartmanda yaşamını sürdürüyordu. Gerçek adı Stefani Germanotta olan Gaga, 7 yaşındayken ailesi ile beraber The Phythian Condominiums’da bulunan ve Mısır temalı dış mimarisiyle dikkat çeken bu apartmana taşındı ve çocukluğunun büyük bir çoğunluğunu da burada geçirdi.


5-Kate Middleton

Ünlü isimlerin doğup büyüdüğü evler!

Prens William ile yaptığı evlilikle magazin dünyasının gündeminden bir gün dahi düşmeyen Kate Middleton, doğumundan iki yaşına kadar hayatını Bradfield Southend’deki bir evde yaşadı. İki kardeşi ile birlikte bu evde konuşmayı ve yürümeyi öğrenen Cambridge Düşesi Middleton, British Airways için çalışan ailesi ile birlikte 1984 tarihindeÜrdün’e taşındı.

6-Taylor Swift

Ünlü isimlerin doğup büyüdüğü evler!

Çıkardığı her şarkısı hit olan ve hızlı aşk hayatıyla daima gündemde kalmayı başaran ünlü Amerikalı şarkıcı Taylor Swift, 14 yaşına kadar 18. yüzyıl romanlarından çıkmışa benzeyen bir Pennsylvania'da bulunan evinde oturuyordu. Swift Ailesi'nin Taylor’ın müzik kariyeri için Nashville’e taşınmasından sonra boş kalan ev, 2007'den beri yeni sahipleri tarafından kullanılıyor. 


7-Donald Trump

Ünlü isimlerin doğup büyüdüğü evler!

Bir yıla yakın bir zamandır tüm dünyada adını sıkça duyuran ve Hillary Clinton ile başa baş gittiği Amerikan Başkanlığı yarışını zaferle bitiren ünlü iş adamı Donald Trump, çocukluğunu New York Queens’te bulunan müstakil bir evde geçirdi.

8-Hillary Clinton

Ünlü isimlerin doğup büyüdüğü evler!

Son Amerikan Başkanlığı yarışının en iddialı iki isminden biri olan Hillary Clinton, çocukluğunu zengin tabakanın yaşadığı Illinois’teki bir banliyo mahallesinde geçirdi. Park Ridge’de yer alan iki katlı ev, 1987 senesinde Clinton’ın Arkansas’a taşınmaya karar veren ebeveynleri tarafından satıldı.

9-Daniel Radcliffe

Ünlü isimlerin doğup büyüdüğü evler!

Harry Potter serisi ile çocuk yaşta büyük bir ünün sahibi olan Daniel Radcliffe, 2016'da gösterime giren Köstebek ve Sihirbazlar Çetesi 2 yapımları ile adından yine sıkça söz ettirdi. Radcliffe, ilk Harry Potter filmine seçildiği 12 yaşına kadar ailesi ile Batı Londra’da yer alan 4 yatak odalı bir evde oturuyordu.

10-Jennifer Lawrence

Ünlü isimlerin doğup büyüdüğü evler!

Açlık Oyunları serisi ile büyük bir şöhret kazanan Jennifer Lawrence, Kentucky, Louisville’de bulunan 5 yatak odalı ve 3 banyolu müstakil bir evde büyüdü.
 


Geri Dön