27 / 04 / 2024

Ünlü otel ve konutları Elvin Tekstil renklendiriyor

Ünlü otel ve konutları Elvin Tekstil renklendiriyor

Bursa'da kurulu bir firma, üretiminin yüzde 80'ini Avrupa, Ortadoğu, Uzakdoğu ülkeleri ve ABD'ye ihraç ediyor



Elvin Tekstil'den yapılan açıklamada, Bursa'da 50 yıllık geçmişi bulunan ve tüm dünya pazarlarına dekoratif ürünler sunan firmanın 1982 yılından bu yana ihracat yaptığı belirtildi. Üretiminin yüzde 80'ini Avrupa, Ortadoğu, Uzakdoğu ülkeleri ve ABD'ye gönderen firmanın, Dubai'deki birçok lüks binadan ABD'de Las Vegas gibi birçok kentteki otel ve rezidanslarına, Çin'deki otel ve konutları, Japonya'daki konutları ve birçok devlet başkanının saraylarının pencerelerini renklendirdiği kaydedildi.

Bir Türk firması olarak 2008 yılında ilk kez dünyadaki en prestijli tasarım ödüllerden olan "RED DOT 2008" tasarım ödülünü alan firmanın, Türkiye'de ilk kez yanmaz perde koleksiyonu hazırladığına işaret edilen açıklamada, yanmaz perde "Trevira CS" ürünlerinin sadece projeler için hazırlandığı, bu ürünün bakımının kolay ve az kırışma özelliğine sahip olduğu belirtildi.

Açıklamada, "güç tutuşurluk" özelliğine sahip yanmaz perde "Trevira CS"nin, zor alev alan elyaf ve ipliklerden üretildiği, yüksek sürtünme dayanıklılığı olan bu perdelerin Türkiye'de bazı ünlü oteller tarafından kullanıldığına dikkat çekildi.


Geri Dön