23 / 04 / 2024

UPN International, 9. Gayrimenkul Fuarı'na katılıyor!

UPN International, 9. Gayrimenkul Fuarı'na katılıyor!

UPN International, 25-26 Nisan 2015 tarihleri arasında Hilton Otel’de yapılacak olan 9. Gayrimenkul Fuarı ve Arap Türk Zirvesi’nde pek çok ülkeden Türkiye pazarını yakından incelemek ve yatırım yapmak üzere gelen yatırımcılarla buluşmaya hazırlanıyor.



Ulak Grup bünyesinde bulunan ve 2010 yılından itibaren uluslararası gayrimenkul sektöründe faaliyetlerini sürdüren UPN International, Türkiye çapındaki “Münhasır Proje Portföyü”nün yanı sıra, dünya çapında “Uluslararası Gayrimenkul Operatörü” kimliğiyle aktif olarak hizmet vermektedir. Sektörde uluslararası bilgi, tecrübe ve satış ağına sahip olan UPN International, 25-26 Nisan 2015 tarihleri arasında Hilton Otel’de yapılacak olan 9. Gayrimenkul Fuarı ve Arap Türk Zirvesi’nde pek çok ülkeden Türkiye pazarını yakından incelemek ve yatırım yapmak üzere gelen yatırımcılarla buluşmaya hazırlanıyor.


Özellikle Körfez ülkelerinden; başta Abu Dabi, Kuveyt, Katar olmak üzere Bahreyn, Umman, Ürdün, Suudi Arabistan, Dubai, Azerbaycan, Fas, Mısır, İran ve Irak gibi ülkelerden de gelecek olan yatırımcı ve gayrimenkul acenteleri bu fuarın misafirleri olacak. İstanbul, Bursa, Kuşadası, Antalya ve Bulgaristan’da bulunan seçkin proje portföyünü katılımcılara sunacak olan UPN International, 25-26 Nisan 2015 saat 10.00 – 18.00 arasında 13. stantta yerini alacak. 


Uluslararası bir gayrimenkul operatörü olarak tüm gayrimenkul projelerinde, çeşitli hizmet paketleri ve danışma servislerini birleştirerek müşterilerine entegre çözümler sağlayan UPN International; fuarda görücüye çıkartacağı projelerle, sektörün liderlerinden olduğunu bir kez daha kanıtlamayı hedefliyor. Geniş satış ağı ve iş modelleri ile uluslararası gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk kazandıran UPN International, sadece gayrimenkul projeleri ile değil; aynı zamanda tamamlanan projelerin iç ekipmanları, satış esnasında ve satış sonrasındaki sınırsız danışma servislerini de kapsayan süreç yönetimi ile alakalı olarak da fuarda yerini alıyor. UPN International, katıldığı pek çok fuarda olduğu gibi, bu fuarda da yatırımcıların ilgi odağı olacağını garantiliyor.


Geri Dön