29 / 03 / 2024

URTİM, Yapı Fuarı’na yeni ürünleriyle damga vuracak!

URTİM, Yapı Fuarı’na yeni ürünleriyle damga vuracak!

Türkiye’nin öncü iskele -kalıp firması URTİM, Yapı Fuarı’ nda yeni ürünlerini sergilemeye hazırlanıyor. URTİM, Yapı Fuarı’na yeni ürünleriyle damga vuracak. Serdar Urfalılar konu ile ilgili değerlendirme yaptı.



Türkiye’nin dev projelerine imzasını atan kalıp ve iskele sistemleri firması URTİM, Yapı Fuarı’na damgasını vurmaya hazırlanıyor. URTİM Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Urfalılar, fuarda yeniliklerin öncüsü olacaklarını söyledi.

 

Daha hızlı kalıplama, maksimum güvenlik 


Urfalılar, URTİM olarak Yapı Fuarı’nda yeniliklerin öncüsü olmayı hedeflediklerini söyleyerek şunları söyledi: “ Daha önce üretilen benzer sistemlere göre teknoloji ve kullanım açısından farklı avantajları ile ayrılan CLIMBSET-H Hidrolik Kalıp Sistemi ve CLIMBSET- W Rüzgar Perdesi Sistemi fuarda öne çıkan sistemlerimiz olacak. Yüksek katlı yapılarda vinç gerektirmeden hidrolik tırmanma özelliği ile öne çıkan bu sistemler şantiyelerde daha hızlı kalıplama ve daha güvenli çalışma ortamları sunuyor. FRAMESET Hidrolik Şaft Perde Kalıp Sistemi mütemadi perdelerin olduğu şaftlarda en güvenli uygulama olarak Avrupa'daki örneklerinden bile daha pratik olmasıyla öne çıkan sistemimiz. Ağır Tip Prop Sistem 6 metre üzeri kat açıklıklarında kullanılabilen ve normal proplara göre 3 kat daha fazla dayanım gösteren sistemimiz. PROPSET KatlanırProp Sistem ise son derece pratik olan dikmeli sistemin Masa Kalıp tipinde kullanılabilmesini sağlayan sistemimiz.”

 

İş güvenliği birinci sırada

 

URTİM’in yurt dışındaki büyük projelerde de rol üstlendiğinin altını çizen Serdar Urfalılar, “ URTİM olarak teslim ettiğimiz her iş bize ayrı bir katma değer, ayrı bir tecrübe katıyor. İş güvenliği ise bizim için ‘olmazsa olmaz’ niteliğinde. Yurt dışı projelerde yer almaya önümüzdeki yıllarda da devam edeceğiz” şeklinde konuştu.



Geri Dön