19 / 04 / 2024

Üsküdar kentsel dönüşümünde 5+2 müjdesi!

Üsküdar kentsel dönüşümünde 5+2 müjdesi!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, yaklaşık 33 yıldır süregelen imar sorununun bundan böyle tarihe karıştığı müjdesini Twitter üzerinden takipçileriyle paylaştı. İşte Hilmi Türkmen'in attığı o tweetler...




Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, yaklaşık 33 yıldır süregelen imar sorununun bundan böyle tarihe karıştığı müjdesini Twitter üzerinden takipçileriyle paylaştı. “Kabul edilen bu planla kentsel dönüşümün önünde hiçbir engel kalmamıştır. Üsküdar’ımıza hayırlı olsun!” sözlerini sarfeden Türkmen, “Hamdolsun! Bu başarı Üsküdar’ımızın başarısıdır!” diyerek sevincini dile getirdi.


ARTIK HİÇBİR ENGEL YOK

Göreve geldiğinden bu yana Üsküdar’ın tapu ve imar sorununa çare bulmak için gayretle çalışma gösteren Hilmi Türkmen, 18 Mart akşamı katıldığı Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Üsküdar’ın çözülmesi gereken sorunlarından bahsetti. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın da desteğini alan Hilmi Türkmen, Üsküdar’ın kanayan yarası diye tabir edilen imar konusunda önemli bir adım atılmasını sağladı.Oy birliği ile Üsküdar’ın yeni imar planının kabul edilmesinin ardından Twitter’daki takipçilerine bilgilendirme mesajı gönderen Hilmi Türkmen, “Üsküdar’ımıza hayırlı olsun!” sözleriyle tüm Üsküdarlıların da yüreğine su serpmiş oldu.


Üsküdar'da kentsel dönüşüm başlıyor!



Üsküdar kentsel dönüşümünde 5+2 müjdesi!



Üsküdar kentsel dönüşümünde 5+2 müjdesi!



Üsküdar Belediyesi




Geri Dön