27 / 04 / 2024

Üstünel Turizm Gıda İnşaat Otomotiv Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstünel Turizm Gıda İnşaat Otomotiv Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstünel Turizm Gıda İnşaat Otomotiv Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Uğurlu tarafından 27 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Nisan 2014 tarihinde kuruldu.



Üstünel Turizm Gıda İnşaat Otomotiv Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Uğurlu tarafından 27 bin TL'lik sermaye ile 30 Nisan'da kuruldu. 


Üstünel Turizm Gıda İnşaat Otomotiv Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme,teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapıların her türlü inşaat işlerini anahtar teslimi taahhüt etmek. 3. Her türlü mimarlık ve mühendislik hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. 4. Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, ithalat ve ihracatını yapmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya  vermek.                                                                                                                 5. İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk,dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek. 6. Her türlü turizm faaliyetinde bulunmak ve seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 7. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türkü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 8. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. 9. Öğrenci ve personel taşımacılığı yapmak. 10.Şirket otomotiv sanayi ile ilgili olarak otobüs, minibüs, midibüs, kamyon,kamyonet, traktör, taksi, motosiklet, bisiklet, trayler ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz taşıtlarının, grayder, silindir v.b. ağır iş ve sanayi makinelerinin, yükleme, boşaltma iş makinelerinin yurt içinde yurt dışında imalatını ve ticaretini yapmak, acente, bayilik ve mümessilliğini almak, ithalat, ihracat, toptan ve perakende ticaretini yapmak. 11. Oto galerileri açmak, işletmek veya işlettirmek.



Geri Dön