26 / 04 / 2024

Uygun fiyat ve ileri teknoloji: Samsung Galaxy 03! Tek şarjla 2 gün dayanıyor! İşte 8 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Uygun fiyat ve ileri teknoloji: Samsung Galaxy 03! Tek şarjla 2 gün dayanıyor! İşte 8 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Son teknolojiyi uygun fiyata sunmak üzere tasarlanan Samsung Galaxy A03, güçlü kamerası, yeni 8 çekirdekli işlemcisi ve 5.000 mAh pil kapasitesi ile tüm kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılıyor. Peki, Samsung Galaxy A03 fiyatları ne kadar? İşte 8 Ağustos 2022 fiyat listesi...



Son teknolojiyi uygun fiyata sunmak üzere tasarlanan Samsung Galaxy A03, güçlü kamerası, yeni 8 çekirdekli işlemcisi ve 5.000 mAh pil kapasitesi ile tüm kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılıyor. Önceki seriye kıyasla büyütülmüş ve geliştirilmiş yeni 8 çekirdekli işlemci, kullanıcılara çoklu görev yetenekleri ve minimum gecikme ile hızlı ve sorunsuz bir oyun deneyimi sunuyor. 
 
Galaxy A03, 6,5 inç HD Infinity V ekrana sahip olup, kullanıcıların en sevdikleri videoları ve canlı yayınları geniş bir ekranda izlemelerine olanak tanıyarak oyun deneyimlerini bir üst düzeye taşıyor. Modern tasarım estetiğini eğimli bir ışık deseni ve arka kısımda yumuşak mat bir kaplama ile birleştiren cihaz, ekranda kolay gezinme için rahat bir tutuş ve pürüzsüz çizgiler sunuyor. 

Uygun fiyat ve ileri teknoloji: Samsung Galaxy 03! Tek şarjla 2 gün dayanıyor! İşte 8 Ağustos 2022 fiyat listesi...

8MP Ana Kamera ve 2MP Derinlik Kamerası En Net Görüntüleri sunuyor!

Galaxy A03'ün  8MP ana kamerası, kullanıcıların değerli anlarını net ve güzel fotoğraflarla ölümsüzleştirmelerini sağlıyor. Arka plan ve ön plan odağı, 2 MP derinlikli kameranın "Canlı Odak" efekti ile ayarlanabilir. Çift arka kamera, mükemmel selfie çekme potansiyeli sunar, ancak günün herhangi bir saatinde daha keskin ayrıntılar ve daha parlak görüntülerle fotoğraflar çekebilirsiniz.Olası bir bulanıklık efekti ile portre formatında en yüksek odak deneyimini sunar. 2 megapiksel derinlik kamerası, kullanıcıların çekimden önce ve sonra alan derinliğini ayarlamasına da olanak tanır. Daha profesyonel bir görünüm için dikkat dağıtıcı unsurları ortadan kaldırın. Galaxy A03'ün 5 megapiksel ön kamerası ve canlı odak efekti, kullanıcıların çarpıcı özçekimler yapmasına ve daha da öne çıkmasına olanak tanır. 
 
Güçlü 5.000 mAh pil, tek bir şarjla 2 günden fazla dayanır. 8 çekirdekli işlemci, gücünü GB RAM ile birleştirerek size herhangi bir görevi hızlı ve verimli performansla tamamlama yeteneği verir. Galaxy A03 ayrıca 6 GB dahili depolamaya ve 1 TB'a kadar genişletilebilen microSD kart desteğine sahiptir. Kullanıcıların en önemli şeye odaklanmasına izin verin. Bir UI Core 3.1, içerik ve özelliklerin en kolay ve en hızlı kullanımı için birlikte çalışan donanım ve yazılım. Uygulamalar arasında sorunsuz geçiş yapmayı ve aynı anda birden fazla uygulamadan bilgi almayı kolaylaştırır. Kullanıcı dostu arayüz tasarımı, birden fazla görevi tek ekranda kesintisiz olarak gerçekleştirmenizi sağlar. Karanlık Mod özelliği, telefonu gece kullanırken göz yorgunluğunu önler ve pil tasarrufu sağlar. Daha Sıradan Bir Dinleme Deneyimi için 
Peki, Samsung Galaxy A03 fiyatları ne kadar? İşte 8 Ağustos 2022 fiyat listesi...


Geri Dön