20 / 04 / 2024

Uyku takibi yapan Apple Watch Series 7 Migros'ta İşte 15 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Uyku takibi yapan Apple Watch Series 7 Migros'ta İşte 15 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük perakende şirketleri arasında yer alan Migros, resmi internet sitesinden Apple Watch Series 7 akıllı saatleri satışa sundu. Peki, Migros'ta Apple Watch Series 7 fiyatları ne kadar? İşte 15 Temmuz 2022 fiyat listesi...



Türkiye'nin en büyük perakende şirketleri arasında yer alan Migros, resmi internet sitesinden Apple Watch Series 7 akıllı saatleri satışa sundu. Migros, Apple'ın en beğenilen akıllı saatlerinden biri olan Apple Watch Series 7'yi indirimli fiyatı ile satışa çıkardı.

Apple Watch 7 eski jenarasyon Apple Watchlar arasında oranla şimdiye kadar üretilen en büyük ekranına sahip. Apple Watch 7 eski modellere oranla yüzde 33'e kadar daha hızlı şarj oluyor. Apple Watch 7; Gece Yarısı, Yıldız Işığı, Yeşil, Mavi ve Kırmızı olmak üzere toplamda beş renk seçeneğine sahip.

Uyku takibi yapan Apple Watch Series 7 Migros ta İşte 15 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Daha büyük ekranla eski modellerin gücünü ikiye katlayan Apple Watch Series 7, "Dokunmak. Büyük Kolaylık" sloganı ile satışa çıktı.

Apple Watch 7, kullanıcıların kalp atış hızını ve oksijen düzeyini izliyor. Farkındalık-uyku izleme gibi pek çok inovasyona sahip. Toza ve suya dayanıklılığı bulunan Apple Watch 7, çatlamalara karşı da dayanıklıdır. Apple Watch 7, yüzde 50 daha kalın ön kristal ile ekran dayanıklılığına güç katıyor.

Peki, Migros'ta Apple Watch Series 7 fiyatları ne kadar?  İşte 15 Temmuz 2022 fiyat listesi...


Geri Dön