18 / 04 / 2024

Uzel Makine'nin arazisi ve fabrika binası bugün satılıyor!

Uzel Makine'nin arazisi ve fabrika binası bugün satılıyor!

İstanbul Rami’de toplam 93.5 dönümlük arazi üzerinde yer alan  Uzel Makine Traktör Fabrikası’nın bina ve arazisinin ihalesi bugün düzenlenecek.



İstanbul Rami'de bulunan Uzel Makine Traktör Fabrikası'nın bina ve arazisi bugün satılıyor. Taşınmazlar 446 milyon 139 bin 553 lira muhammen bedelin yüzde 50’si üzerinden açık artırma yoluyla satışa çıkarıldı.

93.5 dönümlük arazi üzerinde 

E-5 ve TEM bağlantı yoluna cephesi bulunan dev arazi ve üzerinde bulunan fabrika İstanbul 1 İflas Müdürlüğü tarafından satılıyor. İhaleye konu olan gayrimenkuller toplam 93.5 dönümlük arazi üzerinde bulunuyor. 

6 yıl önce iflas eden Uzel'in fabrikası ve arazisi daha çok birçok kez ihaleye çıkmıştı. Uzel ailesi arasında olan miras kavgasından sonra işleri düzelmeyen Uzel Makine Traktör’ün  binası ve arazisinin bedelini 446 milyon 139 bin 553 lira olarak açıklanmıştı. 

İhaleye alıcı çıkmamamıştı

Türk sanayisinin en büyük firmaları arasında gösterilen Uzel'in Ekim'de düzenlenen ihalesine yine katılım sağlanmadı. Geçen yıl Yargıtay tarafından satışa göre, Uzel'in 832 milyon lira değerine sahip gayrimenkulleri 225 milyon liraya Vera Varlık Yönetim şirketine verilmişti. 

Uzel Makine nin arazisi ve fabrika binası bugün satılıyor!

Uzel'in arazisine ve fabrikasına alıcı çıkmadı!

 

Nuran IŞIK/Emlakkulisi.com

 


Geri Dön