25 / 04 / 2024

Vadişehir Bahçeşehir Rezidans ulaşım!

Vadişehir Bahçeşehir Rezidans ulaşım!

Firma: Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı

Proje: Vadişehir

Vadişehir Bahçeşehir Rezidans ulaşım bilgileri kapsamında proje Şehir Hastanesi'ne, yapımı devam eden 380 bin metrekarelik Şehir Parkı ve 60 bin metrekarelik Türkiye’nin en büyük Kent Meydanı’na yakın konumda yükseliyor.



Vadişehir Bahçeşehir Rezidans projesi toplam 550 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı tarafından hayata geçirilen proje toplam 650 adet daireden oluşuyor.


Vadişehir Bahçeşehir Rezidans projesi çocuk oyun alanları ve sauna, koşu ve yürüyüş yolları,hobi odası,hobi odası, Türk hamamı, kreş, yüzme havuzu, fitness salonu gibi sosyal yaşam alanları yer alıyor.


Vadişehir Bahçeşehir Rezidans projesinin yüzde 75'i yeşil alandan oluşuyor. Toplam 60 ticari üniteden oluşan projee daire teslimleri 2017 yılında gerçekleşecek.


Vadişehir Bahçeşehir Rezidans projesinin dairelerin metrekare birim bazında fiyatı 2 bin 850 TL'den başlıyor. Projedeki dairelerin alanları 127 metrekare ile 216 metrekare arasında değişiyor.


Vadişehir Bahçeşehir Rezidans ulaşım bilgileri kapsamında yapımı devam eden 380 bin metrekarelik Şehir Parkı ve 60 bin metrekarelik Türkiye’nin en büyük Kent Meydanı’na, Şehir Hastanesi'ne yakın konumda inşa ediliyor.


Vadişehir Bahçeşehir Rezidans iletişim

Telefon: 444 80 66

Web: http://www.vadisehir.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


Geri Dön