17 / 04 / 2024

Vadişehir Başakşehir Evleri nerede?

Vadişehir Başakşehir Evleri nerede?

Firma: Irmak Group - Çolakoğlu Yapı

Proje: Vadişehir

Vadişehir Başakşehir Evleri projesi Irmak Group ve Çolakoğlu Yapı ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Yüzde 75'i yeşil alan için ayrılan projenin 1. etabında 650 adet daire ve 50 adet cadde mağazası yer alıyor. Peki Vadişehir Başakşehir Evleri nerede?



Vadişehir Başakşehir Evleri projesinde ön talep süreci devam ediyor. 17 blok şeklinde yükselen proje toplam 50 bin metrekare arsa alanı üzerinde yayılıyor.


Vadişehir Başakşehir Evleri projesinin 1. etabında 650 adet daire ve 50 adet cadde mağazası bulunuyor. 11 bloğu az katlı, 6 bloğu ise yüksek katlı olarak tasarlanan projenin lansmanı bugün gerçekleşecek.


Vadişehir Başakşehir Evleri projesinde kapalı otopark, fitness merkezi, sauna ve dinlenme alanları, yüzme havuzu, spor alanları gibi sosyal seçenekler yer alıyor.


Vadişehir Başakşehir Evleri projesinde daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Proje Irmak Group ve Çolakoğlu Yapı ortaklığıyla hayata geçiriliyor. 


Vadişehir Başakşehir Evleri nerede?

Vadişehir Başakşehir Evleri İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir İl'i Bahçeşehir'de yükseliyor. Metro durağının yanında yer alan projenin yüzde 75'i yeşil alandan oluşuyor.


Vadişehir Başakşehir Evleri iletişim

Telefon: 0212 415 41 41

Web: http://www.vadisehir.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön