27 / 04 / 2024

Vadistanbul Bulvar satışa çıktı! Metrekaresi 3 bin 400 dolardan başlıyor!

Vadistanbul Bulvar satışa çıktı! Metrekaresi 3 bin 400 dolardan başlıyor!

Firma: Artaş Grup, Aydınlı Grup ve Keleşoğlu İnşaat

Proje: Vadistanbul Bulvar

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul projeleri arasında yer alan Vadistanbul'un ofisler, restoranlar, otel, alışveriş caddesi ve alışveriş merkezinden oluşan 2. etabı Vadistanbul Bulvar 19 Şubat'ta düzenlenen lansmanda tanıtıldı...




Türk inşaat sektörünün öncü isimlerinden Artaş Grubu, Aydınlı Grup ve Keleşoğlu İnşaat’ın ortaklığıyla hayata geçirilen Vadistanbul’un “Bulvar” etabı lanse edildi. 19 Şubat Çarşamba akşamı Çırağan Sarayı’nda düzenlenen lansmanda görücüye çıkan Vadistanbul Bulvar, yerli ve yabancı yatırımcıların yakın ilgisiyle satışa sunuldu.


Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projeleri arasında yer alan Vadistanbul’un; ofisler, restoranlar, otel, alışveriş caddesi ve alışveriş merkezinden oluşan 2. etabı  Vadistanbul Bulvar  19 Şubat’ta düzenlenen lansmanda tanıtıldı.


İnşa edildiği Ayazağa bölgesinin yeniden yapılandırılmasında büyük rol üstlenen Vadistanbul, İstanbul’un cazibe merkezlerinden Büyükdere Caddesi, İstiklal Caddesi, Nişantaşı gibi bölgelerinin alternatifi konumunda yükseliyor.


DÜNYA MARKALARINI İSTANBUL’A TAŞIYOR


İnşaat sektörünün devlerini bir araya getiren Vadistanbul’un Bulvar etabı, 24 saat yaşayan konseptiyle geleceğin İstanbul’unu bugüne taşıyor. Alışveriş merkeziyle, ofisleriyle ve oteliyle dünya markalarını İstanbul’a getiren Vadistanbul Bulvar, Türkiye’nin en büyük ofis kompleksi olarak konumlanıyor. Vadistanbul Bulvar, ayrıca yatay düzlemde tüm yaşam fonksiyonlarını içinde barındıran tek karma proje olarak da öne çıkıyor.


Proje bünyesinde bulunan tüm donatılar birbirine çapraz fayda sağlayacak şekilde hayata geçiriliyor. Bu kapsamda konut blokları, ofisler, alışveriş alanları ve otel birbiriyle bağlantı sağlarken ayrıcalıklı bir değer meydana getiriyor.


Teslimi sonrasında gün içinde 35 bin kişilik sirkülasyona sahip olacak Vadistanbul, bu özelliğiyle de dikkatleri üzerine çekiyor. Yerli ve yabancı yatırımcıların yoğun ilgisiyle satışa sunulan Vadistanbul Bulvar’a küresel çapta faaliyet gösteren birçok marka da Türkiye merkezlerini taşımayı planlıyor.


Evyap Holding’e ait arsa üzerinde konumlandırılan proje, inşa edildiği bölgenin tüm çehresini değiştirecek ve şehre yeni bir yaşam merkezi kazandıracak.


TÜRKİYE’NİN İLK ÖZEL METROSU


Proje dahilinde Türkiye’nin ilk özel metrosu da Artaş Grubu, Aydınlı Grup ve Keleşoğlu İnşaat’ın yatırımıyla Vadistanbul’un içinden geçecek ve şehrin metro ağına bağlanacak.


Doğayla iç içe bir noktada projelendirilen Vadistanbul, İstanbul Boğazı’nın temiz sularını taşıyan ve projeyi boydan boya kat eden, Sadabad Deresi’yle de emsalsiz bir nitelik kazanıyor. Proje içinden geçen doğal derenin etrafında oluşturulacak olan Vadistanbul Bulvar’ın yaşam alanları benzersiz bir keyif sunarken, bölgeye de renk ve canlılık katacak.


Vadistanbul, Türkiye’nin ödüllü mimarlık ofisi İki Design ve dünyaca ünlü projelere imza atmış mimarlık ofisi SOM Architecture tarafından tasarlandı. 


2 MİLYAR TL’LİK DEV YATIRIM


Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projeleri arasında yerini alan ve İstanbul’un dünya sahnesindeki önemli sembol projelerinden Vadistanbul, arsa hariç 2 milyar TL’lik dev bir yatırımla hayata geçiriliyor.


3 parselde, toplam 424 bin metrekarelik arsada geliştirilen Vadistanbul, 3 farklı etaptan meydana geliyor. Türk inşaat sektörünün sembolü olarak da konumlanan Vadistanbul, “Bulvar” etabındaki 760 metrelik alışveriş caddesi, 70.000 metrekarelik alışveriş merkezi, toplam 9 blokta 180.000 metrekarelik ofisleriyle, 5 yıldızlı lüks oteliyle, dünyaca ünlü mağazaları, restoranları ve kafeleriyle emsalsiz donatılara sahip.


OFİSLER LANSMAN FİYATLARIYLA SATIŞTA


Üç yıl içinde İstanbul’un en değerli, elit ve yüksek prim yapan lokasyonu haline geleceği belirtilen Vadistanbul Bulvar, TEM, Metro ve üçüncü köprü yolu bağlantısıyla, Atatürk Havalimanı’na ve üçüncü havalimanına yakınlığıyla her yöne ulaşım imkanı sunan bir yaşam merkezi olacak.


Yüksek yatırım değeriyle dikkatleri üzerine çeken Vadistanbul’un kalbi konumundaki “Bulvar” etabı bünyesindeki ofisler, lansman dönemine özel olarak metrekaresi 3.400 Dolar’dan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Yurtdışından birçok yatırımcının talebini alan Vadistanbul Bulvar’ın satış ve pazarlamasını uluslararası alanda Jones Lang LaSalle (JLL) yürütüyor.


İLK ETAP VADİSTANBUL TERAS’TA SONA YAKLAŞILDI


Projenin konutlardan oluşan ve erken teslimle temmuz ayında teslim edilecek ilk etabı olan Vadistanbul Teras’ta ise 507.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor. Her ihtiyaca yanıt verecek şekilde tasarlanan daireler; 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 dubleks seçeneklerinden oluşuyor. Kaba inşaatın tamamlandığı ilk etapta dairelerin %70’i sahiplerini buldu.


Lanse edildiği günden bugüne dek yoğun ilgi gören Vadistanbul’un konutlardan oluşan ilk etabı şimdiden %25 prim yaptı. Yatırım potansiyeliyle markalı konut projeleri arasında özel bir yer edinen Vadistanbul, tamamlandığında tüketicisine en çok kazandıran projeler arasında yerini alacak.


Vadistanbul’un Yatırımcıları Hakkında;


ARTAŞ GRUBU


Artaş Grubu 35 yıl önce Süleyman Çetinsaya tarafından kurulmuştur. Lokomotif firması Artaş İnşaat San. Tic. A.Ş ve diğer 20 şirketi ile inşaat sektöründe bir çok konut, ofis, AVM ve otel projesine imza atmıştır.


“Avrupa Konutları” markası ile konut sektöründe markalaşmanın öncülerinden olan grup, bu marka altında 2006 yılından günümüze kadar toplam 9.500 konut üretmiştir. 


Çağdaş şehrin koşulları paralelinde değişen konut anlayışı ile projeler hayata geçiren grup, İstanbul’da pek çok bölgenin gelişiminde etkin rol almıştır. İnşaa ettiği projeler; Avrupa Konutları Tem, Atakent Bölgesinde Avrupa Konutları Atakent-1, Atakent-2 , Atakent-3 projeleri, Bahçeşehir Bölgesinde Avrupa Konakları SaklıBahçe, Avrupa Konutları Ispartakule-1, Ispartakule-2 ve Ispartakule-3 projeleri, Florya’da Avrupa Konakları Florya projesi ve Maslak’ta inşaasına devam edilen; Avrupa Konutları TEM 2 ve Eclipse Maslak projesidir.


İnşaat sektöründeki tecrübesini perakende ve turizm sektöründe de kullanan Artaş grubu, çeşitli projelere imza atarak bu alanlarda da ihtiyaçlara başarı ile cevap vermektedir.


Artaş Grubu bünyesinde yer alan alışveriş merkezleri arasında Arena Park AVM, Carousel AVM, ArmoniPark AVM, Kayseri Park AVM ve Westa AVM yer alıyor.


AYDINLI GRUP


49 yıldır sanayi ve ticari faaliyetlerindekendine duyulan güvenle istikrarlı bir şekilde büyüyen Aydınlı Grup, dünya modasına yön veren Pierre Cardin, Cacharel ve U.S. Polo Assn. markalarının birçok ülkede ana lisans sahibi olarak, 3.500’ü aşkın çalışanı ve 220’si Türkiye’de, 140’ı yurtdışında olmak üzere 360 perakende mağazası ve 300 corner satış noktası ile Türkiye’nin moda perakendeciliği alanında lider kuruluşlarından biridir. 3 kıtada üretim ve satışını gerçekleştirdiği markaları ile Türk tasarım ve üretim kalitesini ve gücünü dünyaya sunmaktadır. Aydınlı Grup, sadece Türkiye’nin değil yakın coğrafyasının da en büyük hazır giyim perakendecilerinden biridir.


Kaliteli hizmet ilkesini esas edinen, evrensel değerlere özen gösteren, çevre bilincine duyarlı üretim yapan ve müşteri odaklı çalışma sistemi ile dünya standartlarında örgütlenen Aydınlı Grup, hazır giyim sektöründe elde ettiği başarıyı inşaat sektörüne de taşıdı ve güneş enerjisinden elektrik üreten Solarkent projesi ile Türkiye’de bir ilke imza attı.


Sektörde yine bir ilk olarak “aile rezidansı” konsepti ile yapılandırılan, AVM ve yaşam merkezi Koru Florya ile bu sektördeki varlığını pekiştiren Aydınlı Grup; tekstil, hazır giyim perakendeciliği ve inşaat sektöründeki yatırımları ve yeni projeleri ile ülke ekonomisine katma değer sağlamaya devam ediyor.


KELEŞOĞLU İNŞAAT


Keleşoğlu, 35 yıllık birikimiyle ülkemizin gayrimenkul sektörünün liderleri arasında yer almaktadır.


Firmanın lüks konut, ofis binaları, alışveriş merkezleri ve özel amaçlı avm projeleri uluslararası düzeyde ödüle layık görülen ve sektöre yön veren projelerdir. Keleşoğlu projelerinin arasında; Autopia, Capacity AVM, Pelican Mall AVM, Koruflorya, Pelican Hill Malikaneleri, Ataköy Konakları, FlyInn AVM, Historia AVM, Contry Life ve Yalın Evler projeleri öne çıkanlarıdır. Keleşoğlu İnşaatın vizyonunda yatırımcısına kazanç sağlamak, yüksek yaşam kalitesi, estetik ve çevreye duyarlı mimari ön plandadır. Keleşoğlu, alanında uzman mimar ve mühendislerle çalışarak yaşam kalitenize değer katmaya devam ediyor.


VADİSTANBUL PROJE DETAYLARI


• Projenin Adı: Vadistanbul

• Lokasyon: Ayazağa

• Yapımcı Firmalar: Artaş Grubu, Aydınlı Grup, Keleşoğlu İnşaat

• Vadistanbul Lansman Tarihi: 6 Aralık 2012

• Vadistanbul Bulvar Lansman Tarihi: 19 Şubat 2014

• Teslim Tarihi: 1. Etap Vadistanbul Teras Temmuz 2014 2. Etap Vadistanbul Bulvar Mayıs 2016

• İnşaat Alanı: 1.350.000 metrekare

• Arsa Alanı: 424.000 metrekare

• Etap Sayısı: 3

• Mimarlık Ofisleri: İki Design Mimarlık ve SOM Architecture

• Yatırım Bedeli: 2 milyar TL

• İlk Etabın Yatırım Maliyeti: 415 milyon TL

• Toplam Konut Sayısı: 3.000

• 1. Etaptaki Konut Sayısı: 1.111

• 1. Etaptaki Blok Sayısı: 8

• Vadistanbul Bulvar Etabı Ticari Alanları: Vadistanbul Bulvar’da toplam 70 bin metrekarelik alışveriş merkezi, 760 metre uzunluğundaki cadde üzerinde yer alan 29 bin metrekarelik cadde mağazaları, restoranlar, 180 bin metrekare ofis alanı ile 33 bin metrekare toplam alana sahip ve 5 yıldızlı otel yer alıyor.

• Etapların Konsepti: İlk etap Vadistanbul Teras 8 blokta 1.111 konuttan oluşuyor. İkinci etap projenin yer aldığı vadinin kuzeyinde yer alıyor ve projeyi içerdiği fonksiyonlarla eşsiz bir konsepte dönüştürüyor. Projenin kalbi konumundaki etapta yüksek donatılı ofis alanları, alışveriş merkezi, cadde mağazaları ve otel bulunuyor. Projenin üçüncü etabı Vadistanbul Bahçe ise konut ve ofis alanlarından oluşuyor.

• Proje Bitiminde Yaşayacak Kişi Sayısı: Vadistanbul'un teslimleri tamamlandıktan sonra proje genelinde gün içinde 35 bin kişilik sirkülasyon oluşacak.

• Ulaşım: Proje dahilinde, Artaş Grubu, Aydınlı Grup ve Keleşoğlu İnşaat’ın yatırımıyla Türkiye'nin ilk özel metrosu da Vadistanbul'un içinden geçecek. Proje bu özelliğiyle de dünyaya örnek teşkil edecek nitelikte bir değere sahip. Vadistanbul, TEM, Metro ve üçüncü köprü yolu bağlantısıyla, Atatürk Havalimanı’na ve üçüncü havalimanına yakınlığıyla her yöne ulaşım imkanları sunabilen, ender bir yaşam merkezi olacak.

• Sadabad Deresi: Doğayla iç içe bir noktada projelendirilen Vadistanbul, İstanbul Boğazı'nın temiz sularını taşıyan ve projeyi boydan boya kat eden, Sadabad Deresi'yle de emsalsiz bir nitelik kazanıyor. Proje içinden geçen doğal derenin etrafında oluşturulacak yaşam alanları benzersiz bir keyif sunarken bölgeye de renk ve canlılık katacak.

• Vadistanbul 1. Etap Konut Tipleri: 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 dubleks

• Satış Ofisi: Ayazağa Mah. Kemerburgaz Cad. No:1 Şişli – İstanbul


Telefon: 0212 444 53 35

Web Adresi: www.vadistanbul.com


projeye sor



Geri Dön